A FOST O DATA CA NICIODATĂ… - Oana Tache

A FOST O DATA CA NICIODATĂ…

oana tache malu rosu

A fost o dată ca niciodată o poveste tristă…Care s-a transformat într-o poveste frumoasă, plină de inițiativa și speranță… Ca orice minune de Crăciun.

O poveste în care eroii sunt cei 72 de copii înscriși în clasele IV-VIII, la Școala Gimnazială din cadrul Liceului „Iordache Zossima”, sat Malu Roșu, com. Armășești, jud. Ialomița. Mai mult de jumătate dintre eroii noștri se luptă cu viața deja. 60 dintre ei provin din familii defavorizate…

Dar ca în orice poveste cu happy end, lucrurile bune se întâmplă și Moș Crăciun nu uită pe nimeni. Faptele  bune de astă data au fost făcute de cei de la OMNIASIG și Fundația World Vision România. Oamenii cu suflet și minte deschisă care s-au implicat  într-o campanie care a sprijinit comunitatea din Malu Roșu unde nevoia primordială o constituie școala.

În școala din sat nu s-au mai efectuat lucrări ample de renovare dinainte de anul 1990, iar elevii și cadrele didactice au fost adevărații eroi care și-au desfășurat orele de studiu în condiții nefavorabile. Așadarla începutul lunii octombrie, o echipă de constructori s-a instalat în școală demarând renovarea integrală pe interior a școlii. La finalul lucrărilor, școala a fost utilată integral cu mobilier și materiale de studiu.

Pe lângă OMNIASIG și World Vision Romaia, ne-am implicat și noi, noi oamenii. Noi, cei care am promovat campania pentru MAI BINE, noi cei care am donat cărți și obiecte de studio, noi cei care am pus umărul și mâna să facem acolo unde sistemul a ales să întoarcă capul. Și VĂ MULȚUMESC pentru implicare!

Școala e acum gata și eroii sunt și ei gata să își înceapă aventura vieții lor, aventură care îi va purta de pe băncile școlii într-o lume în care să se transforme la rândul lor în oameni  care aleg să se implice și să doneze pentru cei mai puțin norocoși.

VĂ MULȚUMESC IAR și  sper să zâmbiți așa cum zâmbesc eu acum știind că am ajutat la scrierea unei povești frumoase de Crăciun.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)