iMUSIC: Busu e rocker! Ce-ti recomanda?! Tine-te! - Oana Tache

iMUSIC: Busu e rocker! Ce-ti recomanda?! Tine-te!

E in capul tau de ani de zile…Cand zici meteo, zici Busu! Si totusi, pe colegul meu de la ProTV daca nu stiai – il vezi si la teatru. Joaca si joaca bine! M-a invitat acum cativa ani la o piesa si am fost super fericita  sa il descopar pe omul Florin Busuioc si altfel decat in fata hartii…

Pe deasupra, din backstage, iti marturisesc ca  unul dintre cei mai misto, cititi si cerebrali oameni pe care i-am cunoscut in media. Si extrem de sincer!  

Atat de sincer ca a declarat pe propria-i raspundere la MTV: “cam pana la 4 ani, imi doream sa ma fac…sifon. Stiu ca pe vremea aceea, cand aveam astfel de dorinte bizare, tata lua capsule pentru a incarca sifoanele. Si sunetul acela ma fascina, mi se parea foarte puternic”.  

Si asculta si muzica buna! Ne-am intersectat iar in curtea institutiei si in mod evident a aparut intrebarea: “Ce mai ascultam si noi bun?”

Busu zice ca Twelve Foot Ninja e combinatia perfecta de ATENTIE! Rock, bossa nova si pop!

“Coming for you” devine astfel prima recomandare dintr-un lung sir de piese pe care imi propun sa vi le aduc la urechi aici, pe BLOG!

Pana atunci, e TIMPUL sa dai PLAY! E vremea ROCK-ului propus de BUSU!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts