In padurile din Africa de Sud nu-i ca in Herastrau!!! - Oana Tache

In padurile din Africa de Sud nu-i ca in Herastrau!!!

Cand ti se spune ca sarpele Black Mamba poate sa se ridice si un metru si ca paianjenii Baboo au un diametru egal cu mingea de fotbal – iti dai seama ca nu esti in Herastrau ci pe bune, in padurile tropicale din Africa de Sud!

Nu umblam neinsotiti nici macar pe strada daramite in jungla!

M-am oferit de buna voie si nesilita de nimeni sa merg intr-o excursie in padure! Da, nu pot sa stau locului! Ce sa-i faci daca dependenta de adrenalina e mai mare decat nevoia de liniste si pace… Si-nca nu m-am convins ca e mai bine sa stai “ca fetele” la piscina decat sa faci asta!

In fata avem un ranger, al doilea – un “baiat” la vreo 1, 90 si pe putin 100 de kile- inchide grupul, adica e ultimul. Primul are in mana un cutit luuuung cu care “pipaie” tufisurile. Ni s-a spus din start sa avem grija pe ce punem mana – in loc de pomi sa nu nimerim vreun sarpe…

Mergem in sir indian, ca triburile de zulusi din care se trag bastinasii. Nu m-am imbracat chiar bine pentru ca ar fi trebuit sa am si ceva cu maneca lunga – risc sa ma agat si sa ma intep. Dar ma bucur ca am après skiurile pe care mi le-a imprumutat o colega.

Transpiram mult si mi s-au umflat mainile si picioarele de la caldura. Din loc in loc dai de cioturi de copaci arsi – ploaia tropicala vine in fiecare seara cu tunete si fulgere si te zvanta bine – pana la piele indifferent de apanaj. Dupa, apar si ganganiile…

Recunosc, mi-a fost frica rau pana in primul luminis…Pietre peste care tre sa sari, tufisuri si copaci de toate felurile, ganganii si animale care putea aparea de oriunde si eu…singura fata din grup!

Peisajul e fantastic !!! Raurile astea maron completeaza verdele intr-un fel care-l face si pe Laggerfeld gelos…Ce senzatie cand iese soarele din nori…Desi traseul prin jungla nu e ca la jogging in Herastrau, te face sa tragi tare si adrenalina-I la extrem…Africa imi arata in fiecare zi cat e de magnifica!

#40DaysInAfrica

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment