iNEWS EXCLUSIV: Cornel Ilie despre cartea VUNK! - Oana Tache

iNEWS EXCLUSIV: Cornel Ilie despre cartea VUNK!

cornel vunk cartea

Acum putin timp, imi ofereau in exclusivitate PRIMUL INTERVIU in formula completa. Acum, povestim cu Cornel Ilie despre cartea VUNK, carte care se va lansa pe 16 octombrie odata cu aniversarea celor 25 de ani de cariera ai band-ului:

“Am scris cartea asta pentru a ne spune povestea și pentru a le da curaj și speranță altora ca noi. Pentru că, deși este o carte despre VUNK, este povestea oricărui om care ar face orice să trăiască din pasiunea vieții lui. Am scris-o pentru cel care își caută, încă, Visul sau pentru cel care are nevoie de mai multă încredere pentru a și-l împlini. Povestea noastră este una spectaculoasă nu doar pentru fanii Vank sau VUNK, ci pentru orice copil, tânăr sau adult care este măcinat și „hrănit” de o pasiune, de acea chemare a sufletului care-i aduce și zbucium și liniște, în același timp. Visătorule, să nu lași pe nimeni să-ți fie frână, ci doar direcție. Deschide ochii și visează.”

Deschide-ti inima si mergi la super concertul DEJA VU de la Polivalenta. Citeste mai multe AICI! 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts