Inna este marea castigatoare Best Romanian Act la MTV EMA 2015! - Oana Tache

Inna este marea castigatoare Best Romanian Act la MTV EMA 2015!

In urma voturilor fanilor, Inna a fost desemnata BEST ROMANIAN ACT 2015 la MTV European Music Awards! Smiley a fost doar la cateva zeci de voturi distanta de cea mai populara artista dance din Europa.

Reeditam, Inna si cu mine, experienta din 2009 si abia astept sa ii inmanez   trofeul!  Cantareata a castigat acest premiu si in 2009, aflandu-se printre finalistii MTV EMA de la Berlin. Dar cursa nu se opreste aici! Inna este in carti si la categoria MTV EMA Wordwide Act: Europe!

 Eu am scos de la naftalina pozele de album, in timp ce ea – DIRECT din Barcelona, azi de ziua ei – si-a facut timp sa multumeasca MTV Romania!

1919479_184502654221_2407282_n

“Sunt foarte fericita pentru acest premiu: MTV BEST ROMANIAN ACT! Acest premiu este al vostru, al fanilor mei, cei care m-ati votat, ma susțineti mereu si imi ascultati muzica! Sper sa imi fiti alaturi si in urmatoarea etapa si sa ma votati pentru Worldwide Act: Europe! Voturile voastre imi pot aduce un premiu MTV, la Milano, pe 25 octombrie! Multumesc, MTV!”, a declarat Inna.

Oana & Inna

 

MTV Romania va transmite premiile MTV EMA 2015 in direct de la Milano, pe 25 octombrie, de la 22:00!

La MTV tu esti VIP!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts