INTERVIU: Cu Gianina Corondan despre VIP-uri! - Oana Tache

INTERVIU: Cu Gianina Corondan despre VIP-uri!

Pentru mine, Gianina Corondan e DIRIGA! Mi-a fost Diriga la Scoala Vedetelor si a ramas prietena mea buna, sora mai mare care are mereu cate-o vorba buna, o poveste interesanta si o viziune “altfel”…Imi place sa cred ca seman cu ea si sunt sigura ca daca m-ar fi intrebat cineva cand eu eram la Abracadabra si ea era la Generatia PRO – “ce vrei sa fii cand o sa cresti mare” – as fi raspuns fara sa clipesc: GIANINA CORONDAN!

OT: Ce face Gianina Corondan in fiecare dimineata inainte de matinal?

Gianina: In fiecare dimineata caut disperata loc de parcare. Nimeni nu mai pleaca la prima ora, cel putin cei cu masini. Sint boieri. De aceea o sa iau in calcul combinatia cu RATBul, doar-doar scap de acest stres. Dupa aceea, urc 16 etaje cu liftul inteligent care opreste si ia oamenii de la alte etaje si cind ajung in studioul Gold FM incep sa ma trezesc.

OT: Cat de greu te-ai obisnuit cu programul de dimineata?

Gianina: Mi-a luat cam o luna sa intru in parametrii mei de siguranta. Incurcam pantoful sting cu cel drept, bijbiiam prin casa nestiind ce caut, mincam ciorba, uitam lucruri importante. O data mi-am uitat actele, alta data mi-a scapat pasta de dinti pe gresie, m-am apucat sa curat desi trebuia sa fiu deja in masina, am oprit masina cind era semaforul verde. Ehei, complicat. Dar acum imi ascult instinctul, ma culc muuult mai devreme. 🙂

61425575

OT: Cum ai descrie intr-un singur cuvant Matinalul de la GoldFM?

Gianina:Matinalul de la Gold FM = AurViu

OT: Ce faci cand nu esti la radio?

Gianina:Cind nu sint la radio, merg la biroul Revistei VIP, particip la sedinte, iau interviuri, merg la conferinte de presa, organizez evenimente si ma dedic indeletnicirii mele preferate : angajarea in

www.vizitadelucru.ro, prin care adun comori din experienta de ucenic al profesionistilor din Romania.

093

OT: Care e piesa ta preferata all time?

Gianina:Piesa mea preferata all-time este “Bate vintul frunzele”, ca am invatat-o de la mama.

OT: Dar trupa?

Gianina: Skunk Anansie

OT: Daca ai putea sa te intorci in timp – ce perioada ai alege?

Gianina: Daca m-as intoarce in timp, m-as duce pe vremea dacilor, o perioada a traiului sanatos, a relatiilor limpezi, directe si a lipsei ratiunilor comerciale. Atunci omul era ce era, minzul, viezurele la fel, varza nu mai zic. Sau asa imi place sa cred. Acum totul e varza si nu mai distingi omul.

636x392_gianina_39098200

OT: Crezi ca in Romania exista VIP-uri , vedete, persoane publice sau oameni de cultura?

Gianina: In Romania exista VIP-uri, desigur. Ascunse bine, neglijate din plin, egalizate galagios, ostentativ cu personaje obscure, mediocre. Sint cele care fac lucruri. La care apelezi cind chiar ai nevoie. Cele care iti salveaza viata cu o operatie, cele care cistiga medalia fara drept de apel, cele care iti destind cu adevarat fruntea. Surogatele care se dau VIP-uri sint usor de demascat. Nu au lumina. Se observa cu ajutorul bunului simt. Care este sufocat de inghesuiala surogatelor.

OT: Mereu ai fost o pata de culoare. Daca ai fi o culoare, care ar fi aceea?

Gianina: Culoare…as fi o combinatie de rosu-galben-albastru

OT: Ce n-ai posta niciodata pe net?

Gianina: N-as posta fotografii cu alte persoane decit cele care mi-au dat acordul.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts