iNterviu cu organizatorul FUNK ROCK HOTEL - Oana Tache

iNterviu cu organizatorul FUNK ROCK HOTEL

funk rock hotel oana tache

Jiji Lazar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ca pune muzica, ca plimba artistii romani la evenimente in afara, ca manageriaza artisti sau ca organizeaza evenimente, Jijicool e de departe unul dintre cei mai power promotori ai muzicii romanesti.  Despre a 15-a editie Funk Rock Hotel si despre ce mai “coace”, mi-a povestit in interviul de mai jos.

Cati vizitatori sunt asteptati anul acesta la festival?

La scena Funk Rock Hotel din parcarea B așteptăm câteva mii bune de oameni veseli și frumoși.
Totul se va întâmpla after work vineri 6 Septembrie 2019 după ora 18 la RomExpo.

Care e artistul pentru care romanii si strainii se calca in picioare anul asta, din punctul tau de vedere?

Skindread cu siguranța multi expați din Bucuresti dar va spun și va rog sa țineți minte, și sa le Spune-ți și altora, ca Parazitii își vor lansa pe scena FRH albumul Arma Secreta. Album pe care am onoarea sa ii organizez și o alta lansare in Londra pe 3 Noiembrie la Electric Ballroom din Camden

 Care sunt cele mai ciudate cerinte ale artistilor in 2019?

Despre cele mai ciudate cerințe ale artiștilor, in afara de clasicele prosoape, ape, beri și alte cele:)) cred ca acum trupele s-au mai elevat. Toți vor o camere de socializare și una liniștita unde se pot chillui și pregăti mental show-ul.

Din punct de vedere organizare, care e cea mai mare surpriza pe care o pregatiti?

După cum bine știți FRH a ajuns la a 15 a ediție și exista din 2008. Prima ediție a avut loc ca multe alte ediții la început prin cluburi precum: Fabrica, Silver Church și Colectiv :((( Apoi datorită cererii și afluenței de public am sărit in Arenele Romane iar acum suntem a doua oară in cadrul The Carnival și pe aceasta cale vreau sa le multumesc ca au îndrăgit acest copil al meu care deja are 11 ani:))

Surpriza anului se numește Made in Romanyeah, e al 2 lea copil:)) Brand de concerte dedicat diasporei romane din Londra & Dublin. Așadar, in luna Octombrie voi organiza un turneu pt trupa Vama in orașele menționate mai sus. Dublin 11 & Londra 12 oct 2019.

Dacă aveți prieteni sau rudd plecate din țara, va rog insistent sa ii anuntați despre aceste crâmpeie mioritice, pe care incercam sa le aducem in orașele unde ei trăiesc acum. Thank you!

Care e the “best part of the job” din punctul tau de vedere?

The Best part of this job, pe lângă Mulțumirea și liniștea sufleteasca pe care o ai după concert când toți sunt happy și îți zâmbesc cu un scurt bravo sau u good din priviri… cred ca e challenge-ul interior. Pentru ca trebuie sa fi putin sărit ca sa îți asumi asemenea cheltuieli de fiecare data, riscând de f multe ori sa ajungi falit. Asta e Romania. Din păcate concertele electorale cu intrarea liberă nu fac decât sa ne taie noua organizatorilor privați aripile și sa ne facă munca de n ori mai grea, încercând sa obișnuim publicul sa cumpere bilete. Ușor, ușor sper ca oamenii sa înțeleagă aceasta industrie și sa vina cu bucurie la concerte.

jiji lazar oana tache

Cum ai descrie “nopti albe la festival” din perspectiva ta? Cat ai stat cel mai mult nedormit/a la festival?

La un asemenea eveniment practic in ziua concertului stai cam 24-30 de ore nedormit ( zilele de pregătire și apoi de strângere nu le mai Menționez). Pleci dimineața devreme și ajungi la fel.

 Descrie atmosfera din culise a festivalului intr-un singur hashtag:

#think funk, be rock

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)