iNterviu cu organizatorul We Love Retro - Oana Tache

iNterviu cu organizatorul We Love Retro

Cu Edi am lucrat in 2018 la UNTOLD. El pe brand, eu pe digital. šŸ™‚ El se ocupa acum de We Love Retro, eu am acoperit 90% din piata de evenimente de la noi vara asta. Dar, pentru ca despre Edi si We Love Retro vorbim azi, hai sa vedem cum se vede editia de saptamana asta, din Bucuresti din perspectiva celui care se ocupa indeaproape de singurul eveniment retro de la noi care are loc anual in 4 locatii diferite din Romania si totodata, evenimentul care aduce laolalta cei mai multi artisti ai anilor ’80 si ’90.Ā Ā 

Cati vizitatori sunt asteptati anul acesta la eveniment?

Ne asteptam la peste 7000 de participanti, la aceasta editie de We Love Retro Bucureşti.

Care e artistul pentru care romanii si strainii se calca in picioare anul asta, din punctual tau de vedere?

Line-up-ul de anul acesta este unul foarte echilibrat. Toti cei care sunt pe afis sunt in esenta headlineri. Fiecare artist are cel putin o melodie foarte cunoscuta si apreciata de public, fie el din tara sau strainatate. Fanii participa la We Love Retro pentru experienta generala, nu neaparat pentru un artist anume.

Care sunt cele mai ciudate cerinte ale artistilor in 2019?

Nu pot spune ca artistii de anul acesta au vreo cerinta ciudata. Nu au pretentii iesite din comun. In schimb, solistul de la No Mercy a dezvoltat de-a lungul vizitelor sale in RomĆ¢nia o afinitate pentru ciorba de burtă şi sarmale, pe care abia asteapta sa le deguste din nou.

Din punct de vedere organizare, care e cea mai mare surpriza pe care o pregatiti?

Nu as numi-o neaparat o surpriza pentru ca a fost mai mult o chestie care tine de logistica, dar am facut tot posibilul sa acomodam cat mai bine cerintele fanilor fata de eveniment, astfel ca multumita cererii neasteptat de mari pentru bilete “Standing”, am decis de curand sa mutam locatia evenimentului de la Sala Polivalenta la Romexpo.

Totodata, experienta We Love Retro Bucuresti de anul acesta vine la pachet cu o mega experienta culinara.

Care e the ā€œbest part of the jobā€ din punctul tau de vedere?

The best part of the job este cu siguranta energia si bucuria publicului. La capat ei sunt cei care conteaza. Pentru mine, personal, cea mai mare satisfactie e zambetul de pe chipul fanilor care danseaza si se bucura de experienta pe care le-o oferim, impreuna cu cei dragi.

Cum ai descrie ā€œnopti albe la festivalā€ din perspective ta? Cat ai stat cel mai mult nedormit/a la festival?

Noptile albe sunt pentru mine ca orice zi obisnuita de la birou. Ma simt in mediul meu natural, activez in industria muzicala de multi ani, astfel ca au devenit o normalitate.

Numarul cel mai mare de ore pe care l-am petrecur treaz in cadrul unui eveniment a fost de 76 de ore.

Descrie atmosfera din culise a festivalului intr-un singur hashtag:

#FacemSăFieBine

Psssst! NU UITA! Daca nu ajungi la editia de la Bucuresti, We LOVE Retro se-ntampla si la Cluj, pe

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts