Interviu EXCLUSIV cu Adam si Theo de la HURTS - Oana Tache

Interviu EXCLUSIV cu Adam si Theo de la HURTS

Hurts

Da, asa cum probabil stiti deja am povestit cu Adam si Theo de la Hurts in culise la Untold Festival, si da, mai jos e interviul cu cei doi, interviu pe care il fac cadou tuturor fanilor englezilor, pentru ca si ei mi-au facut mie cadou raspunsurile lor.

hurts

Oana: Ultima oara cand ati fost in Romania ati spus ca Romania e locul perfect pentru filmarile unui videoclip pentru ca toate femeile de-aici arata ca niste vampiri. Vara asta ati fost la Untold, in mijlocul Transilvaniei, acasa la Dracula. Cum vedeti Romania acum?

Adam: “E o placere sa revenim aici de fiecare data. Si noi ne transformam in vampire in fiecare noapte asa ca e ca si cum am fi acasa.” 🙂

Theo: ”Ne place foarte mult Romania. E minunata! Desi am filmat clipuri aici si am venit de cateva ori sa concertam si mi se pare ca ar trebui sa venim si mai des. Pana la Untold, am fost numai in capitala. Acum ca vedem si alte locuri  sunt convins ca e un loc minunat si e o placere sa revenim.”

Oana: Hai sa povestim un pic despre noul vostru album Desire, album care se va lansa oficial la finalul lunii septembrie.

Adam:”Sunt multe piese, multe feluri de piese, melodii de care se vor bucura si fanii care au ascultat primul nostru album, dar si cei care l-au ascultat pe ultimul si speram sa placa chiar si celor care nu ne-au ascultat pana acum.”

Theo si Adam de la Hurts au lansat al patrulea album din cariera, iar „Desire” a ajuns oficial la noi pe 29 septembrie anul trecut. Ca sa ne teas-uiasca si mai tare au lansat fix dupa UNTOLD, pe 1 septembrie 2017 single-ul cu titlul “Ready To Go” – o poveste despre viata, moarte, iubire, dans si…fluturi.

Oana: Cine sunt “The beautiful ones” despre care cantati pe piesa cu acelasi nume?

Theo: “Toata lumea. Cei care nu se tem sa fie ei insisi. Oamenii care fac din lume un loc unic. Despre asta e vorba in piesa.”

Oana: “Wonderful life” e deja un all time hit. Cum va simtiti acum, in 2017 cand urcati pe scena si il cantati?

Adam: “Stii ce? E un sentiment magic sa cantam piesa asta. Nu a existat un concert la care sa cantam Wonderful Life si sa ne gandim “Oooo, doamne, iar asta! Iubim piesa aia! E single-ul care ne-a scos din anonimat, din mediul nostru si ne-a plimbat prin toata lumea asa ca pretuim Wonderful Life. Si e un cantec la fel de important pentru fani…asa ca il cantam cu placere.”

Oana: Ce credeti, in zilele noastre industria muzicala e dominata de femei sau de barbati?

Theo: “E o intrebare grea. Am crezut mereu si cred ca ar trebui sa fie mai multe femei implicate in procesul de productie si in industrie pentru ca, din pacate, e o industrie condusa de barbati. Cred totusi ca lucrurile se schimba, ca generatia tanara schimba lucrurile si echilibreaza asta. In ceea ce priveste muzicienii si starurile pop exista o balanta  si e bine ca e asa. Dar tre’ sa apara mai multe fete care sa se apuce de chitara si sa cante cu trupe de baieti si tre’ sa apara mai multi baieti care sa ia si fete in trupele lor.”

Adam: “Sunt de acord. De fiecare data cand spun pop star, ma gandesc la femei asa ca da, cred ca exista un echilibru in industrie din punctul asta de vedere, asa cum a spus si Theo. Dar, da, ar fi minunat sa avem mai multe femei implicate in industrie, in productie. Cred ca ar fi bine. “

Daca vrei sa stii ce cred Theo si Adam de la Hurts despre social media, ce platforme prefera – citeste si articolul asta.  

Oana: Daca ati fi un emoji, ce emoji ati fi?

Adam: ”Da, sa stii ca chiar m-am gandit in ultimul timp la emoji. Mi-a spus cineva ca folosesc emoji nepotriviti asa ca i-am descarcat pe toti cei pe care ii foloseam si acum folosesc numai unul.”

Theo: “Mie imi place al lui Adam. De fapt, mi-ar placea o poza cu Adam cu fata asta pe care sa o folosesc ca emoji.”

Si uite asa ne-a iesit poza asta in care Adam isi da arama de emoji pe fatza! ?

Hurts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts