iNterviu EXCLUSIV cu Ioana Chereji, PR MANAGER UNTOLD! - Oana Tache

iNterviu EXCLUSIV cu Ioana Chereji, PR MANAGER UNTOLD!

Ioana Chereji e argintul viu al industriei de evenimente. 🙂 E sora mea mai mare, daca vrei.

Fost reporter, actualmente PR Manager al celor 2 festivaluri care genereaza cele mai mari venituri in Romania, Ioana, proaspata mamica, vorbeste despre job-ul ei cu o pasiune nemaiintalnita la cei care activeaza in domeniu. Si asta pentru ca poate si vrea. Dar daca pe Ioana stiu ce o defineste si mai stiu si ca imi e si va ramane all time good friend, am avut cateva curiozitati despre UNTOLD 2019. Curiozitati la care ea mi-a raspuns. 🙂

  • Cati vizitatori sunt asteptati anul acesta la festival?

Anul trecut am avut peste 355.000 de mii de participanti. In acest an ne asteptam la o crestere de 5 la suta. Ne dorim ca fanii festivalului sa se simta confortabil si sa nu aiba acel sentiment de inghesuiala.

  • Care e artistul pentru care romanii si strainii se calca in picioare anul asta, din punctul tau de vedere?

Sunt doi artisti, din punctul meu de vedere. Ca in fiecare an, cel mai asteptat artist este Armin van Buuren. El a stabilit o legatura speciala cu fanii festivalului UNTOLD, inca de la prima editie. Asa se face ca in acest an, el este artistul care a si compus imnul festivalului pentru cea de-a cincea editie, una aniversara. Dar un alt mare artist pentru care vine lumea, anul acesta la UNTOLD, este Robbie Williams care promite si sunt sigura ca va face un show suprem.

  • Care sunt cele mai ciudate cerinte ale artistilor in 2019?

Nu stiu daca dupa toti anii astia, as mai putea spune ca vreo cerinta de-a lor este ciudata. :)))) Multi dintre ei au cerinte absolut normale, insa intr-adevar primim si cerinte pe care le indeplinim destul de greu si cu mult efort. Bauturi foarte scumpe care nu se gasesc in Romania si multe dintre ele trebuie sa le aduce de peste ocean. Anumite tipuri de masini, pe care nu le gasim la noi in tara. Unul dintre artisti a cerut anumit tip de catel in backstage si asta pentru ca, artistul respectiv calatoreste foarte mult si ii este dor de catelul de acasa si probabil asa isi mai alina dorul. Vor anumite tipuri de flori de o anumita culoare. In cerintele lor mai apar si lenjerie intima, sosete si tricouri de o anumita marca si asta pentru ca, ei fiind mereu in turneu, nu au timp sa ajunga la mall sa-si cumpere si atunci e mai la indemana sa le aiba pregatite de noi.

  • Din punct de vedere organizare, care e cea mai mare surpriza pe care o pregatiti?

Daca ti-as spune acum tie, nu ar mai fi o surpriza. Insa pentru editia aniversara din acest an le pregatim fanilor festivalului foarte multe surprize. Vor trai experiente care le vor depasi pe cele traite in primii patru ani de UNTOLD. Iar cea mai mare supriza din acest an va fi scena principala care la va depasi toate asteptarile.

  • Care e the “best part of the job” din punctul tau de vedere?

Imi place foarte mult ceea ce fac. Festivalul UNTOLD mi-a intrat la suflet inca din primul an. Am crezut foarte mult in el si in ce va insemna UNTOLD pentru Romania. Asa ca the best part of my job is MY JOB dar, pe langa asta este si echipa din care fac parte si care e condusa de omul de la care m-am inspirat in meseria de PR de cand am calcat in UNTOLD, si anume Edy Chereji. Si nu, nu este o coincidenta de nume, intre timp ne-am inspirat unul pe altul si am devenit o familie, si in afara festivalului :).

  • Cum ai descrie “nopti albe la festival” din perspective ta? Cat ai stat cel mai mult nedormit/a la festival?

Eu abia astept, in timpul anului, sa vina noptile albe la festival. Desi muncim foarte mult si nu apuc sa vad foarte multe lucruri din festival, energia pe care o simtim si care vine de la fani este incredibila. Oricat de obosit ai fi, cand iesi in tribunele stadionului si vezi zeci de mii de oameni fericiti cu mainile in aer, nu mai conteaza nimic altceva. Pentru mine asta inseamna satisfactie in ceea ce facem.

De obicei, stau cel mai mult nedormita in ziua in care e Armin van Buuren pe scena. In zilele de festival, reusim sa dormim si noi, 3 , 4 ore dupa care o luam de la capat.

  • Descrie atmosfera din culise a festivalului intr-un singur hashtag: 

#adrenalina

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)