iNterviu EXCLUSIV cu organizatorul AFTERHILLS - Ovidiu Biber! - Oana Tache

iNterviu EXCLUSIV cu organizatorul AFTERHILLS – Ovidiu Biber!

line-up-afterhills-2019

Datorita lui si colaboratorilor lui, Iasiul e si el pe harta internationala a festivalurilor internationale. Ovidiu Biber a reusit in 3 ani sa inoveze pe piata locala de evenimente:  Afterhills are o scena dedicata stand-up comedy-ului. Afterhills a ajuns in cartea recordurilor pentru cel mai mare Dreamcatcher. Afterhills, in 2019 se tine in 2 weekend-uri si promite 10 zile de experiente in Padurea Dobrovat. Am stat de vorba si cu Ovidiu si iata ce am aflat:

Cati vizitatori sunt asteptati anul acesta la festival?

B: Asteptam in jur de 150.000-200.000 trafic total de vizitatori in cele 10 zile de festival.

Care e artistul pentru care romanii si strainii se calca in picioare anul asta, din punctul tau de vedere?

B:  RITA ORA! Garantam este ca si ea va fi uimita de cat de frumos reactioneaza publicul nostru. E un mega entuziasm cand aducem artisti de acest calibru. Dar cred ca si la SUBCARPATI va fi un mega vibe pentru ca de fiecare data e asa iar, ei sunt extrem de profesionisti si fac un spectacol demn de toata admiratia, care se ridica la inaltimea artistilor internationali.

Care sunt cele mai ciudate cerinte ale artistilor in 2019?

B: Morcovi curatati si spalati, S-Klasse cu piele alba, multe dulciuri, prajituri, torturi, hotel de 5 stele, camere de hotel cu super view, bauturi si cocktiluri din sticle rare. De asemenea, un lucru foarte interesant pentru noi a fost ca un artist sa ceara antrenor de box in cabina, Anul trecut unul dintre invitatii nostri a cerut peste 100 de trandafiri albi, perfecti, fara spini iar un altul, cristale de ambient, cu ametist, betisoare si lumanari parfumate.

Din punct de vedere organizatoric, care e cea mai mare surpriza pe care o pregatiti?

B:  2 weekenduri, din care rezulta 10. zile de mega distractie.
Care e the “best part of the job” din punctul tau de vedere?

B: Momentul acela in care festivalul este plin, scena principala devine centrul universului. E o energie de nedescris pentru noi, cei care stim cum era acel loc fara public, decor si zeci de mii de chipuri frumoase, luminate, fericite. E o energie in treaba asta de nedescris!

Cum ai descrie “nopti albe la festival” din perspective ta? Cat ai stat cel mai mult nedormit/a la festival?

B: In primul rand ne setam cu totii in minte atunci cand mergem la festival ca nu exista noapte, exista doar noapte alba. Tot spectacolul de lumini, sunete, pirotehnic, ambiental este proiectat pentru noapte. Scenele noastra transmit un vibe pe timp de zi si apoi, se transforma complet pe timp de noapte. Noi nu dormim la festival. Eu nu dorm la festival. Pana acum a fost mai usor ca au fost 4 nopti. Am prins cate 1 ora, in care imi incarcam bateriile spre 60-70%, apoi din nou pe baricade. Anul asta vor fi 10 zile. Lucram la un management al timpului, al prezentei, al odihnei foarte strict, pentru a ne asigura ca AFERHILLS e super ON mereu. Sa ne gandim cu totii: pe tot parcursul anului sunt doar cateva nopti oferite de festivalurile din Romania care trec foarte repede si pe care e mare pierdere sa le dormim!

Descrie atmosfera din culise a festivalului intr-un singur hashtag: 

B:  #vremovaracaafara sau #goingwild

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)