Interviu EXCLUSIV: Vladimir Pocorschi, dincolo de Vocea Romaniei! - Oana Tache

Interviu EXCLUSIV: Vladimir Pocorschi, dincolo de Vocea Romaniei!

Rockerul chelios de la Vocea Romaniei se dezlantuie! Fie ca rupe chitara-n doua, fie ca se dezbraca la bustul gol spre deliciul vizual al fanelor de bad boys, fie ca readuce in actualitate hiturile care ne bantuiau pe noi in adolescenta – Pocorschi junior se lasa condus de muzica si feeling. Nu numai pe scena. Ci si in scris, acum, in primul lui interviu dupa experienta de la ProTV!

 

OT: Ce piesa din cele pe care le-ai cântat la VR ti-a placut cel mai mult?

VLADIMIR: Ar trebui sa raspund “Smells like teen spirit” , din ultima editie, strict pentru faptul ca nu am fost niciodata foarte atasat de varianta originala a piesei si am reusit s-o aduc intr-o zona in care ma regasesc. Totul se rezuma la ce am simtit in momentul in care am cantat pe scena si la faptul ca ceea ce am reusit in acel moment cu acea piesa a fost cumulul tuturor lucrurilor pe care mi-am propus sa le redau la Vocea Romaniei de cand am intrat in concurs.

OT: De ce la Vocea Romaniei ai cântat numai rock ?

VLADIMIR: Toate piesele pe care le-am cantat si-au lasat amprenta puternic in isoria muzicii , in general, nu numai in rock. Cred ca muzica ar trebui luata , mai degraba, ca un cumul de stari decat ca o suita de stiluri. Nu cred in bariere silistice , de asta nu simt ca am cantat Rock si atat. Am cantat niste piese care mi s-au potrivit.

OT: Spuneai ca e greu sa fii “baiatul lui Pocorschi”. De ce?

VLADIMIR: Nu e neaparat greu. Este incomod sa ti se anuleze munca si prestatia doar pentru faptul ca a mai facut-o cineva inaintea ta.

OT: Ce ai fi putut face altfel in concursul de la ProTV?

VLADIMIR: Simt ca am facut tot ce am vrut. 🙂

OT: Vorbeste-mi un pic despre celelalte proiecte muzicale ale tale?

VLADIMIR: https://www.youtube.com/user/Stripsearch2

aici se vad ceva mai clar 🙂

OT: Piesa de suflet e?

VLADIMIR: Sunt atat de muulte :)) …si se tot adauga 🙂 acum : “Witchey Woman” de la The Eagles

OT: Artistul preferat e?

VLADIMIR: Steve Lukather, Sting, Frank Zappa, Peter Gabriel … cam orice ma face sa vreau sa devin mai bun … am o inclinatie foarte clara catre compozitori.

 In toamna, VOCEA ROMANIEI se intoarce la ProTV!