Interviu cu organizatorul Russian Roulette - Oana Tache

Interviu cu organizatorul Russian Roulette

Russian Roulette

Imi place sa intorc industria si pe fata si pe…toate partile! 🙂 oanatache.ro e partener oficial RUSSIAN ROULETTE si urmeaza sa intre in culisele celui mai tare nou concept de party din Romania in weekend, pe 23 septembrie la Arenele Romane. Asa ca, nu m-am putut abtine iar si m-am “organizat” sa fac un interviu cu organizatorul Russian Roulette- Gabriel Totu.

Oameni buni, frumosi si pusi pe party, va fac cunostiinta cu omul care provoaca pentru prima oara publicul sa joace Ruleta Ruseasca cu UMEK, DAVID HERRERO, PROK FITCH, ADRIAN HOUR si DAVID KENO.

Oana: Cum a apărut ideea RUSSIAN ROULETTE?

Gabriel Totu: Ne-am dorit să schimbăm modul în care oamenii petrec și să oferim publicului mai mult control asupra deciziei cu privire la cum să se distreze într-o seară. Cei care merg la concerte sau festivaluri se duc în primul rând pentru experiență și cred că e important să le oferim într-un fel șansa de a se implica în crearea experienței.

Oana: Cum ai ales headliner-ii?

Gabriel Totu: L-am văzut pe UMEK la Liberty Parade în urmă cu câțiva ani și a fost nebunie acolo cu el. Când ne-am apucat de planificarea pentru Russian Roulette el a fost primul DJ care mi-a venit în minte. Este deja legendă și este recunoscut pentru faptul că de-a lungul carierei a schimbat limitele muzicii techno, de aceea era unul dintre cei mai potriviți să ia parte la un eveniment tehno cu un concept unic: cel de ruletă rusească cu muzică electronică. Pe ceilalți patru DJ i-am ales la recomandarea colegului meu care se ocupă de booking și are cunoștințe mai vaste despre muzica underground.

Oana: Cât de greu e să construiești un brand identity pentru un eveniment în 2017?

Gabriel Totu: Cred că cea mai grea parte este să încerci să aduci un concept nou care nu a mai fost folosit până acum. După cum am spus anterior, cred că publicul prima dată este interesat de povestea pe care i-o oferi și apoi de artiștii cu care te asociezi. În momentul când ai un concept slab și un headline puternic, nu te va ajuta pe viitor. Oamenii vor avea așteptări din ce în ce mai mari cu performerii pe care îi aduci, iar pe unii dintre ei nu-i poți aduce din varii motive, dar atunci când ai o povestea, oamenii vin să retraiscă acea poveste.

Oana: Care sunt canalele de comunicare pe care le iei în calcul în strategia de marketing?

Gabriel Totu: E important să-ți faci mesajul cât mai vizibil, iar asta depinde de public pe care-l targetezi. În ceea ce privește un astfel de eveniment, Facebook este principalul canal, pentru că acolo se află publicul tânăr. Pentru tinerii-adulți e puțin mai dificil, pentru că nu sunt atât de curioși ca cei cu vârste între 14 și 18 ani. Atunci trebuie să le oferi o altă experiență și să te duci către ei în maniere cât mai directe.

Oana: Cum vezi dezvoltandu-se conceptul RUSSIAN ROULETTE în viitor?

Gabriel Totu: Cu siguranță acesta va fi doar primul eveniment, ne dorim să-l creștem, să-l organizăm și anul viitor și apoi să încercăm să-l ducem și în alte părți. Dar pentru edițiile viitoare conceptul se va schimba puțin, vom oferi publicului șansa de a avea un impact și mai mare asupra distracției, dar despre asta vom discuta pe viitor. 🙂

Russian Roulette este un concept unic in lume si va avea loc pentru prima oara in Bucuresti.

Citeste mai multe AICI!

Printre artistii invitati ale caror destine noi il vom schimba pentru o seara se afla si legendarul Umek, cel care este responsabil pentru lansarea trend-ului muzicii electronice in tara sa natala, Slovenia, si este  unul dintre cei mai cautati DJi underground din intreaga lume.  Dar Umek are intalnire cu noi si in backstage la #iVLOG! Si el si colegii de platane de la Russian Roulette!

Fii pe faza pe facebook pentru ca dau invitatii si transmit in real time atmosfera de la eveniment!

Asadar ne vedem pe 23 septembrie 2017, la Arenele Romane pentru o portie sanatoasa de muzica electronica!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts