iVLOG CONCURS: Castiga bilete la Neversea! Si hai cu mine la FESTIVAL! - Oana Tache

iVLOG CONCURS: Castiga bilete la Neversea! Si hai cu mine la FESTIVAL!

Vara asta e nebuna rau de tot! 2 festivaluri internationale, 2 la CLUJ – orasul festival si inca unul care ne racoreste la mare!

Neversea, “fratele mai mic” al lui Untold isi face aparitia pe harta festivalurilor romanesti ca sa-ti potoleasca setea de muzica electronica la malul marii si are in line-up nume care aduc aminte de celebrele petreceri Creamfields sau The Mission-urile care umpleau plajele din Mamaia Nord.

Ce-i drept se cerea un festival gigant ca sa se reanime zona electro mainstream, sa faca din Mamaia din nou centrul electronic muzical est-european si sa aduca valurile de turisti romani si interantionali sa se bucure iar impreuna.

Organizatorii promit 200.000 de metri patrati de plaja, 7 scene, peste 100 de act-uri locale si internationale, iar #iVLOG nu va lipsi de la party!

Afrojack  Fedde Le Grand  Sven Väth  Tiesto  Nina Kraviz  Nicky Romero  Sam Feldt  Nicole Moudaber  Lost Frequencies  Joris Voorn  Sasha  Zeds Dead  Netsky  Ferry Corsten  Rudimental KSHMR  Tujamo  Matthias Tanzmann  Wilkinson  Fatboy Slim Butch  HVOB  Danny Avila  Hunee  Nu  Jan Blomqvist  Gui Boratto  Maribou State  Nightmares On Wax  Dekmantel Soundsystem Young Marco  Benny Benassi  Perry  Blond:ish  Wizard  Julia Govor  Culoe De Song  Thugfucker  San Proper  Dub Fx  Klang Karussell  Nico Stojan  Foreign Beggars  Parra for Cuva  Praslea Makam  Marc Romboy  Rampue  Dorian Paic  Nicola Cruz Einzelkind  Orpheu  Priku  Dan Andrei  Dorisburg  Stavroz Herodot  Carola Pisaturo  Gerd  Cezar  Krystal Klear  Kozo Dubtil  Ella Eyre  Tulbure  Suciu  Cab Drivers – baga mare la platane pentru tine!

19478335_10155465869479222_1877597904_o

Si pentru ca stii deja ca daca e vara si  festival, imi place sa te iau cu mine – pun la bataie pe pagina mea de facebook un CONCURS care TE PREMIAZA cu o invitatie DUBLA la Neversea intre 7-9 iulie!

Mecanica e simpla: Intra pe pagina mea oficiala de facebook, iti faci un selfie cu sticla ta preferata de LIPTON si o uploadezi intr-un comment tot pe pagina mea de facebook.

CONCURS!!! Pun la bataie 2 bilete la Neversea​ ca sa faci gasc…

CONCURS!!! Pun la bataie 2 bilete la Neversea ca sa faci gasca cu mine! Da PLAY, incarca in comment un selfie cu sticla ta preferata de Lipton Ice Tea si hai cu noi intre 7 si 9 iulie la marea distractie!Mai multe detalii gasesti aici: https://goo.gl/3b1LUq#iVLOG #LiptonLaNeversea #LiptonVibes

Posted by Oana Tache on 23 Iunie 2017

REGULAMENT

  • Concursul este destinat numai persoanelor peste 18 ani.
  • CONCURSUL #LiptonLaNeversea tine pana pe 28 iunie la ora 23:00, asa ca grabeste-te sa iti uploadezi poza!
  • Pe 29 la ora 10:00 am voi anunta CASTIGATORUL invitatiei la prima editiei la NEVERSEA!

Ce mai astepti? Intra in atmosfera de festival cu #LiptonVibes! Hai cu mine la mare! Gusta vara cu Lipton!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts