iVLOG CONCURS: Cum castigi un abonament PE VIATA la ELECTRIC CASTLE! - Oana Tache

iVLOG CONCURS: Cum castigi un abonament PE VIATA la ELECTRIC CASTLE!

Cum ar fi sa te prinda pensia la Bontida?

Eu mi-am imaginat treaba asta si sincera sa fiu zau, as fi super mandra de mine sa pot la 80 si de anisori sa ma plimb pe picioarele mele de jur imprejurul castelului Banffy, sa ciocnesc un tatra tea cu Andi, Renate, Ana, Simina, Mihaela, Ale, Alexandra, Moisescu, Cabral si toti artistii aia misto cu care am petrecut pana acum.

Cum ar fi sa ne dam intalnire peste ani si ani cu Elliphant, cu Enter Shikari, cu Dilated Peoples, cu Babilon Circus sau Dub Pistols?

Cum ar fi sa castigi un abonament pe viata la cel mai tare festival din Romania? Ia da PLAY si afla cum scapi de grija 4 LIFE!

 

By the way, organizatorii au mai pregatit niste chestii tari pentru mAREA ANIVERSARE de 5 ani a ELECTRIC CASTLE, asa ca stai cu un ochi pe ei si cu un ochi pe mine. 🙂  

Cum castigi un abonament pe viata la Electric Castle?! Pai, nu iti spun eu la IVLOG?! Ia fii pe faza! #mtvista #oanatachero #ivlogbyoanatache #electriccastle

Posted by Oana Tache on 7 Noiembrie 2016

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts