iVLOG cu si despre PLACEBO! - Oana Tache

iVLOG cu si despre PLACEBO!

In 2009 ne intalneam pentru prima oara la Berlin pe covorul rosu de la MTV EMA. Placebo urmau sa primeasca premiul pentru Best Alternative Act.

In acelasi an veneau in Romania sa promoveze albumul “Battle for the sun”. 

5 ani mai tarziu, ne intalneam iar in backstage la SummerWell si desi, Brian refuza atunci sa dea orice fel de interviu – mi-a explicat cum vede el muzica si tehnologia. Placebo erau pe val iar cu albumul “Loud Like Love” si super single-ul “Too many friends”.  Desi, Molko nu mai era baiatul simpatic din 2009 dispus sa povesteasca cate in luna si in stele despre band, proces creativ si show, din punct de vedere muzical “Loud Like Love” mie personal mi s-a parut de departe cea mai tare declaratie a band-ului englez in ceea ce priveste evolutia tehnologica, retelele de socializare si  schimbarea de comportament a societatii odata cu aparitia noilor tool-uri de comunicare virtuale. 

In mai putin de o saptamana, ma vad iar cu Stefan, Steve si Brian. De data asta, petrecerea de 20 de ani se da la Arene, pe 28 iunie, si serveste la scena deschisa, LIVE, un setlist pe care baietii  spuneau ca nu il vor mai canta niciodata. Dar cum e cu party aniversar si un turneu special dedicat prietenilor trupei, o sa auzim dupa mai bine de 10 ani cum suna “Pure Morning” in 2017.

 Phoenix Entertainment m-a invitat la concert si mi-a pus si niste intrebari demne de un iVLOG dedicat 100% unuia dintre band-urile mele preferate all time. 

Asa ca ne vedem la Arene pe 28 iunie. Si dupa, iar aici, pe www.oanatache.ro pentru un full review al experientei. 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts