iVLOG: DIRTY F**king FOLKCORE METAL - EXCLUSIV DIRTY SHIRT - Oana Tache

iVLOG: DIRTY F**king FOLKCORE METAL – EXCLUSIV DIRTY SHIRT

Oana Tache Dirty Shirt

Metal… Industrial… Hardcore…Asa este descris spectrul muzical in care se invart Dirty Shirt. Sau hardcoristii care au pus metalul romanesc pe harta internationala! Romanii pe care ti-i recomand de 1 decembrie!

Daca n-ai auzit inca de ei, nu stii ce-ai pierdut pana acum. Recupereaza repede si familiarizeaza-te cu Dan „Rini” Crăciun – voce, Robert Rusz – voce, Mihai Tivadar – chitara, clape; Cristi Bălănean – chitara; Pal Novelli – bas; Vlad „X” Țoca – tobe; Dan Petean – chitara; Cosmin Nechita – vioară.

Infiintati prin ’95  prin Maramures, Dirty Shirt ii lasa cu gura cascata pe straini cu combo-ul de piese cu influente populare romanesti si hardcoreala. Da, sunt singurii artisti romani care au cantat la Wachen Open Air 2019.

Strainii i-au primit pe ai nostri cu bratele deschise inca din primii ani de cariera. Francezi, belgieni, unguri, canadieni, nemti, englezi, cu totii au scris de bine de Dirty Shirt si au dat din cap, au facut pogo, au alergat in circle pit pe piesele exotice ale band-ului care a indraznit sa combine folclorul romanesc cu metalul pe cele 5 albume lansate.

Si daca am zis albume, trebuie sa asculti macar unul. Very Dirty, Same Shirt Different Day, Freak Show, Dirtylicious si Letchology redefinesc, fara indoiala notiunea de rock romanesc.

DIRTY FUCKING FOLKCORE METAL scrie pe merch-ul oficial al band-ului si cred cu tarie ca asta e de fapt formula completa si corecta care descrie perfect fuziunea de stiluri care a dus Dirty Shirt la succesul international de care se bucura.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts