iVLOG: Electric e noul smart! Electric Drive!

Electric Drive

Masini, accesorii, culori, gadget-uri…Ma fascineaza tot ce tine de energie alternativa si cum ne va schimba inovatia viata! Asa ca declar oficial, ca in momentul in care-mi iau carnetul, masina mea va fi electrica, va fi Electric Drive.

Abia s-a terminat #electriccastle, dar asta nu ma poate opri sa nu ma gandesc deja la viitoarea editie a festivalului si la inititivele smart pe care organizatorii si sponsorii le vor gasi pentru fanii evenimentului anual de la Bontida!

20273019_10155575885799222_2008737937_o

Trebuie sa recunosc, anul asta smart mi-a rezolvat 2 probleme majore la Castel: prima este invariabil legata de faptul ca am avut non-stop bateria telefonului incarcata. Si da, asta e mare lucru la un festival. 🙂 Cortul smart a fost transformat intr-un veritabil recharge lounge iar floricelele – baterii externe cu incarcare solara – erau atat de dragute si de folositoare, incat as fi luat vreo 2 acasa si inca vreo doua pentru birou. 🙂

A doua chestie misto a fost modelul fully electric adus la festival, masina care se incarca la priza, nu emite noxe, e suficient de silentioasa incat sa-ti auzi artistii preferati si de la kilometri buni distanta, e 100% ecologica, e usor de parcat si arata extrem de bine!

M-am intors de la festival atat de innebunita de treaba asta cu smart Electric Drive incat am inceput sa caut pe net informatii despre istoria brand-ului si primele modele smart electrice.

Ca sa stii, smart a fost inovator inca din 2007 cand primele 100 de unitati ForTwo erau aduse la Londra. In 2009, a doua versiune a modelului era deja disponibila pe 18 piete din intreaga lume. In septembrie 2011, o noua versiune pentru publicul larg era prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt. A treia generatie a fost conceputa direct pentru mass market si a ajuns in Europa si SUA in 2013. Iar a 4-a generatie pur si simplu a electrizat publicul la Bontida si pe mine!

Si ca sa stii, in 2017, tot smart a lansat prima cabrioleta 100% electrica din lume!

Deci, ForTwo, ForFour sau Cabrio…Nu conteaza, atata timp cat e smart ED si e ForME!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts