iVLOG: Peste 35.000 de views pentru #smart18 party ! - Oana Tache

iVLOG: Peste 35.000 de views pentru #smart18 party !

iVLOG by Oana Tache a crescut in digital in 2016 cat altii in 10! O gramada de campanii frumoase si creative, o groaza de idei de online content si valuri-valuri de videouri colorate. Sunt foarte fericita pentru performantele din 2016 si va promit ca distractia continua! Raman aceeasi party girl cu acte in regula si anul asta!

smart 4

Dar nu pot sa sar sau sa ma fac ca uit de unul dintre proiectele mele de suflet. Proiectul ala care m-a facut sa ma intorc in timp si sa stau de vorba cu Oana pe vremea cand avea 18 ani. Offf! Si cate ar fi de spus de-atunci. 🙂

Energie, fun și multă aventură: ingredientele perfecte pentru un majorat #smart. Iată cum s-a distrat Oana Tache la aniversarea smart!

Posted by smart on 28 Noiembrie 2016

smart, masina care m-a insotit peste tot in 2016 m-a provocat pentru un nou proiect #smart, fresh, colorat, cool, de party!

smart 2

Cel mai cool brand auto pentru young generation a implinit 18 ani fix in anul in care verisoarele mele gemene Ruxandra si Cosmina si-au facut majoratul. Si in aceeasi luna. 🙂 Asa ca am primit cu drag invitatia si provocarea de a fi iar endorser pentru smart Romania si de a face parte din Campania aniversara #smart18. Si le-am implicat si pe gemene. 🙂

Ce a iesit?! Iata una bucata iVLOGbyOanaTache care noua ne-a placut foarte mult si care a ajuns iar la cifre de care orice blogger/ vlogger/ digital content creator ar fi mandru. 🙂 Unde mai pui ca e deja dat drept exemplu. 🙂

 

Si ca sa va explic si cum functioneaza ca workflow un astfel de proiect si ce resurse implica, iata ce trebuie sa stiti daca vreti sa incepeti sa investiti in internet content:

smart 5

  1. Vine brief-ul, il primesti, il citesti atent si dai un feedback cat mai repede cu toate intrebarile, ideile si tot c ear mai trebui stiut inainte de a trece la faza de productie.
  2. Faci un meeting cu echipa ta de creatie si pui la punct script-ul aka scenariul.
  3. Apoi, faci un meeting cu echipa de productie si stabiliti detaliile si necesarul de filmare. Se fixeaza data filmarii si programul in functie de script.
  4. Se filmeaza si se descarca materialele pentru faza de montaj.
  5. Se monteaza draft-ul (adica propunerea) si se trimite.
  6. Materialul final este numai bun de “livrat” pe net in momentul in care toata lumea e perfect multumita cu produsul final.

smart 3

Scenariu, props, figuratie, filmare cu 2 masini prin oras, montaj, poze…O intreaga nebunie, un #smartparty organizat si un video de peste 35.000 de views.

Daca vrei sa devii digital video provider, let me know intr-un comment si te ajut cu sfaturi, idei si orice altceva mai e nevoie ca sa te transformi cat mai repede si mai profi intr-un KOL (Key Opinion Leader) MediaLike! Scrie-mi!

smart 6

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)