iVLOG: SONAR! Un festival RECORD! - Oana Tache

iVLOG: SONAR! Un festival RECORD!

Soare si mare la discretie oricand, evenimente si party-uri la fiecare colt de strada, expozitii si galerii de arta deschise non-stop si un vibe care te face sa uiti ca trebuie sa te mai si intorci acasa.

Am revenit in Romania cu greu (ma gandeam foarte serios sa raman de tot) dar cu un bagaj in care am indesat: 1 festival de muzica electronica cu traditie si cifre record in materie de artisti, numar de scene si de vizitatori; 2 galerii vizitate, cateva recomandari muzicale de top, concluzii despre mancare, plaje si femeile din Barcelona. Am consumat si disecat tot ce mi-a aparut in spectrul vizual, mi-a picat in mana sau m-a provocat sa dansez.  Bine, recunosc, nu mai duc dimineti albe ca la 20 de ani, dar duc zile intregi la plaja si peste 30.000 de kilometri la pas pe strazi.

Si pentru ca meniul e complet si variat, am de povestit si aratat :

Cifrele SONAR Festival

Anual, la inceputul lui iunie, Barcelona devine capitala culturii contemporane internationale! Concerte, expozitii, evenimente culturale, workshop-uri creative, conferinte de presa cu cei mai tari artisti din zona muzicala si vizuala toate se inscriu in galeria de happening-uri pe care le traiesti la Sónar Week! Iar Sonar-ul anul asta a scris istorie!

Peste 123.000 de vizitatori, 48% locali si 52% internationali, peste 140 de performance-uri muzicale distribuite pe 9 scene (5 la Sónar by Day si 4 la Sónar by Night).

Festivalul de creativitate si tehnologie dezvoltat in paralel, Sonar+D a strans audienta din peste 105 tari din intreaga lume, peste 400 de speaker-i si expozanti , peste 5.500 de profesionisti din peste 2000 de companii axate pe industrii creative si new tech si au fost prezentate peste 157 de proiecte.

Cum am ajuns la prima petrecere SONAR de la Barcelona?! Primul episod #iVLOGbyOanaTache e gata de PLAY!

Posted by Oana Tache on 14 Iunie 2017

Cafea, plaja si #iVLOG in prima zi de Sonar Festival la Barcelona! Toate! ?❤?? #cosmopolitanromania #sonarfestival

Posted by Oana Tache on 16 Iunie 2017

In loc de poze, #iVLOG Sessions cu GAUDI pe zi si nopti albe la Sonar Festival !

Posted by Oana Tache on 17 Iunie 2017

Americanul Nick Hook a deschis petrecerea la la Sonar Pub/ Seth Troxler & Tiga au mixat 6 ore la Sobar Car si Justice au strans peste 5000 de oameni in Sonar Club! Multumesc, Sonar Festival By Night! C u next year! #sonar2017 #ivlogbyoanatache #sonarfestival

Posted by Oana Tache on 18 Iunie 2017

O lista intreaga de artisti care sa-ti faca PLAYLIST-ul vara asta

Si daca pana aici ti se pare ca am facut chestii care nu te impresioneaza, ei bine, afla ca Centro de Cultura Contemporania de Barcelona (CCCB) a dezvoltat impreuna cu neconventionala, senzationala si revelatoarea artista islandeza, Bjork un proiect digital care m-a facut sa imi pierd mintile vreo 2 ore. Galeria este axata 100% pe noul album “vulnicura” al artistei si ne-a prezentat timp de o ora si jumatate ce inseamna Bjork in VR (virtual reality). 3 sferturi din expozitie a fost video am purtat ochelari si casti si am avut inclusiv ocazia sa participam activ cu ajutorul unor joystick-uri la crearea unui videoclip Bjork in real time. De la plaja din Reykjavik unde a copilarit pana la nenumaratele avataruri a caror forma a luat-o, Bjork nu ne-a lasat sa ne luam ochii de la ea sau sa iesim din transa nici macar o secunda. A fost intr-adevar experienta care mi-a dat lumea peste cap complet la Barcelona. 🙂

bjork1250

Acestea fiind spune, radiografia experientei fiind completa, va invit sa ciocnim un pahar in cinstea Cosmopolitan si Sonar 2018. Nu de alta dar s-au anuntat deja datele pentru editia aniversara ce va fi celebra 25 de ani de Sonar: 13, 14, 15 is 16 iunie 2018. Primele bilete vor fi puse in vanzare la un pret special de 115 E via www.sonartickets.com , iar #iVLOGbyOanaTache are de gand sa semneze condica din nou. 🙂

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts