iVLOG: UNPLUGGED ARTISTS IN PLUG-IN CARS - Oana Tache

iVLOG: UNPLUGGED ARTISTS IN PLUG-IN CARS

Cand pui in acelasi pachet:

Unul dintre cele mai tari brand-uri auto din lume

+ artisti cool in stare sa cante LIVE si sa se lase „descusuti” pe bancheta din spate a primul SUV hybrid plug-in a Mercedes Benz intr-un interviu exclusiv „in miscare” pe strazile din Bucuresti

+ grija pentru mediu inconjurator

+ lansezi proiectul pe net

Suma rezultata nu poate fi alta decat una dintre cele mai tari tari campanii online care a luat viteza la inceputul lui 2017: UNPLUGGED ARTISTS IN PLUG-IN CARS!

Mama, si cat imi place ce a iesit pentru ca de data asta am ocupat 2 pozitii in proiect– una in care m-ati mai vazut si ma stiti – HOST si o postura care pentru public e …NEW ARRIVAL (desi in ultimii doi m-am ocupat si cu asta la ProTV) . Am onoarea sa fiu PRODUCATORUL acestui proiect Gollin pentru Mercedes-Benz Romania, productie care aduce in prim plan o noua maniera de a comunica un BRAND PREMIUM in Romania si de a pune in evidenta avantajele folosirii tehnologiei HYBRID disponibila  în cadrul gamei de modele hybrid Mercedes Benz.

Ca sa fim practici si sa inteleaga toata lumea ce vreau sa zic: sub hashtag-ul #neincarcamuzica, campania ”Unplugged Artists in PLUG-IN Cars” MBR a invitat artisti romani sa urce in noile modele PLUG-IN HYBRID, sa cante unplugged si sa imi raspunda la intrebari.

Am filmat cu echipa mea 3 zile cu Loredana, Sore, Mihail si Feli in rolurile principale si ne-am apucat de montaj imediat. 🙂

Video-urile au ajuns pe YOUTUBE-ul si pagina de Facebook Mercedes-Benz România si iti trezesc un feeling de libertate, de dor de duca si iti deschid apetitul sa descoperi tehnologia hybrid.

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts