JAZZ-UL NU A MURIT! Se asculta LIVE la JAZZ BOOK in Cotroceni! - Oana Tache

JAZZ-UL NU A MURIT! Se asculta LIVE la JAZZ BOOK in Cotroceni!

Cine zice ca jazz-ul sau funk-ul nu mai sunt de actualitate, e gol pe dinauntru…Cine nu mai simte ritmul, nu mai viseaza, nu mai asculta muzica LIVE  si se lasa prada dezumanizarii – nu merita sa atinga NIRVANA.

Da, traim intr-o epoca in care digitalul face totul: de la linia piesei, pana la corecturile pe voce, iar notele muzicale, partiturile si instrumentele sunt excluse, uitate din procesul creativ de studio. La televiziunile muzicale sau radiouri – zona la care ma pricep cel mai bine – totul e optimizat de tehnologie. Si totusi cand vorbim de muzica – capacitatea unui artist de a transmite sentimente reale e numai in fata publicului. Numai cand interactiunea e directa, se creaza magia.   

 Acum 2 weekend-uri ma plimbam prin Cotroceni…Desi, n-am intrat niciodata inauntru – mi s-a mai intamplat sa stau pe terasa Bistro-ului Jazz Book. De data asta, m-am intalnit cu un prieten bun si “vechi” (daca asta e norma acceptata pentru realtiile de amicitie dezvoltate si pastrate peste ani) care mi-a povestit despre concertele LIVE care se tin inauntru, aproape in fiecare seara.

N-am mai fost de vreo 5 ani la un concert de gen, insa setea de muzica buna nu dispare niciodata – asa ca am verificat programul de weekend si am aterizat cu o gasca mai mare -duminica, la LIVE jazz, funk & fusion session. 

FUNK OVERDRIVE inseamna:

Tavi Scurtu – drums
Ghassan Bouz – percussion
Michael Acker – electric bass
Alex Arcuş – alto sax
Adi Stoenescu – nord organ

Si propune de fiecare data 2 seturi de music vines, o serie numeroasă de piese mai scurte decât în mod obişnuit. Vorbim despre compozitiile proprii ale baietilor si un mood aproape psihedelic.

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts