Kitzbühel - senzatii tari la G-uri maxime! - Oana Tache

Kitzbühel – senzatii tari la G-uri maxime!

Sunt in EXTAZ! Imi pulseaza venele si ma innebuneste adrenalina! Rad ca nebuna si nu imi mai incap in piele de bucurie! Sper totusi sa incap inca in costumul de ski pentru ca ma asteapta cea mai #priceless cursa de SUPER G de ski din lume: Alpine Skiing World Cup de la Kitzbühel, Austria!

Dap, sunt a naibii de norocoasa! Atat de norocoasa incat weekend-ul asta ma teleportez in Austria sa asist pe bune, LIVE la concursul Hahnenkamm, probele de Super G si Downhill, cel mai prestigios eveniment de ski alpin din 1931 incoace!

O sa zici “A innebunit Tache!” si pe buna dreptate! Pentru cineva care casca ochii si gura pe Eurosport de cand era mica la toate concursurile de sarituri, slalom, freeride si s-ar incalta cu claparii si la nunta este, fara exagerare, A BIG DREAM becoming TRUE!

Nu numai ca se aduna la poalele Alpilor toata floarea cea vestita a celor mai buni schiori worldwide, de-aia care rezista la slalomuri GI-GAN-TE pe pante abrupte de pana la 85 de grade, dar premiile acestei curse sunt din cele mai mari din zona sportiva de gen (cu peste 5 zerouri).

Si daca tot veni vorba de cifre – ghici ce? Nu voi folosi deloc cash! Voi fi 100% #contactless in timpul acestui ski trip in care am fost invitata de #mastercard. O excursie din care va voi aduce si voua experienta VIP care mi s-a pregatit si care face parte din campania de promovare a platformei www.priceless.com – acest nou loc misto in online in care si tu poti beneficia de experiente priceless personalizate in peste 40 de destinatii turistice de TOP ale lumii.

16144916_10154959601109222_623842780_o

Si cand zic surprize, zic SURPRIZE!

Pai, nu e uber uber cool sa ajungi direct in tribuna Cupei Mondiale de Schi Alpin. Sau sa ai ocazia sa stai fata-n fata cu o legenda a schiului mondial si sa mai si schiezi cu omul (Please, Aksel Lund Svindal may that be you!) si cine stie ce alte nebunii ma mai asteapta la #Kitzbuhel… Pe toate abia astept sa le share-uiesc cu voi AICI, pe blog, pe instagram si pe facebook – unde voi fi conectata NON-STOP cu #iVLOGbyoanatache !

Pana sa ne vedem pe partie, intra pe www.priceless.com si vezi unde te poate duce pasiunea!