La MTV, pe 1 aprilie, ai un MARATON de ras BETON! - Oana Tache

La MTV, pe 1 aprilie, ai un MARATON de ras BETON!

Pe 1 Aprilie la MTV ai UN MARATON DE RÂS BETOOOOON! Distracție dublă cu două super-show-uri de excepție care vor stârni hohote de râs te așteaptă de dimineața până seara, numai la MTV!

Flash Prank este prima ofertă cu care MTV îți va provoca hohote de râs garantat! Serialul aduce telespectatorilor farse puse la cale și comise de tineri glumeți. Fiecare episod va cuprinde o provocare pentru cei prinși în plasă. Un flash mob glumeț stă de fiecare data la baza unei farse uriașe pentru ținta aleasă. 7 episoade de senzație te așteaptă de la ora 22:00 la MTV!

Disaster Date este un format care va pune la încercare persoane care speră să aibă o întâlnire reușită! MTV va imortaliza momentele inedite cu ajutorul camerei ascunse. Necazul protagoniștilor, amuzamentul telespectatorilor! Cum vor reacționa oamenii în fața complicilor MTV? Vedem pe 1 Aprilie, numai la MTV, cu câte două episoade senzaționale în fiecare oră!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts