Legenda lui Bowie! David Bowie! - Oana Tache

Legenda lui Bowie! David Bowie!

Niciun artist adevarat nu dispare! Mostenirea pe care o lasa artistii de talia lui Bowie este cadoul generatiilor viitoare, este istoria muzicala globala inmagazinata intr-o capsula a timpului.

David Bowie, STARMAN a murit azi noapte, dupa o batalie de 18 luni cu cancerul. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a legendarului artist:

“David Bowie a murit in pace azi, inconjurat de familie, dupa o batalie de 18 luni cu cancerul. In timp ce multi dintre voi vreti sa dati stirea pierderii, noi va rugam sa respectati discretia in perioada in care familia este in doliu“.

David Bowie si-a lansat ultimul album pe 8 ianuarie, cand a implinit 69 de ani iar anuntul mortii lui a aruncat in aer toate retelele sociale! De la Will Smith pana la Barack Obama, de la stralucirea Globurilor de Aur pana la doliul retelei MTV International – toata lumea a postat in semn de respect pentru legenda Glam Rock.

“I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring!”, spunea STARMAN intr-un interviu.

David Bowie a fost vocea unei generatii, creatorul glam rock-ului, un izvor de creativitate si originalitate care a ajuns la miliarde de oameni de-a lungul timpului si va ajunge si de-acum incolo prin muzica lui.

Iar mai jos ai un TOP 3 piese ale lui Bowie, asa cum l-am ascultat, vazut si iubit eu din fata televizorului (inclusiv colaborarea cu Queen pentru Under Pressure).

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts