Limp Bizkit Style... - Oana Tache

Limp Bizkit Style…

Fred a venit intr-un hanorac portocaliu pe care scria schelet. In rusa! 🤣
Tre’ sa recunoastem ca intreaga experienta a fost mai mult un mash de piese din anii ’90, mai degraba decat un concert al unui band legenda. Dar a fost show!

Nebunul de Fred ne-a intrebat de vreo 20 de ori daca suntem happy si a declarat ca el e, acum “ca a ajuns la noi, in Alaska”. 🤣
Dar a apreciat locatia Electric si faptul ca au facut un drum pana in Romania: “Limp Bizkit in the house… oh shit… this is something… this is not an ordinary place to be, right?”

Tot el a bagat organizatorii in sperieti cand a zis ca toata berea e moca pe parcursul concertului. A tinut sa mentioneze ca face aceasta “pomana” pentru ca oricum platim la biserici asa ca si biserica tre’ sa ne “plateasca in bere si pe noi”.

Intre Nookie, Rollin’ si My Way s-au auzit Smells like teen spirit de la Nirvana, Song 2 de la Blur, preluarea lor de la The Who, Behind blue eyes, asa ca a fost “ca in ’99”, exaxt asa cum si-a dorit Fred. 😉

Dar daca e sa ma intrebi, omul spectacol a fost chitaristul band-ului, Wes Borland care apare mai nou, in chiloti si sacou la concerte, canta ca la karaoke piese dedicate comunitatii lgbtqia+ si ii cam ia fata lui Fred la toate capitolele. Un artist domnule!

Desi mi-ar fi placut ca sunetul sa fie mai bun si microfonul lui Fred mai tare tot mi s-a facut pielea gaina de vreo 2 ori. L-au urcat pe scena pe unul de-al nostru, din public si a dat omul tot ce a avut mai bun representind cu succes poporul vesel, mult si adunat in fata mainstage-ului de la EC.

M-a impresionat si cat de multa lume stia piesele si cat a cantat publicul in cor. Public misto si matur. Ca la #EC7. 😉

 

Foto: #EC

Powered by #OrangeMusicFestivals

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment