LIVE THE PRICELESS SIDE OF MUSIC sau ce aduce nou Mastercard la Electric Castle?! - Oana Tache

LIVE THE PRICELESS SIDE OF MUSIC sau ce aduce nou Mastercard la Electric Castle?!

In primul meu an la Electric Castle (2015) experimentam ce inseamna plata contactless in Romania cu Mastercard. Anul trecut, tot la Bontida invatam sa fac alegeri #denepretuit si sa-mi incarc bratara online. Ba chiar sa-i fac si upgrade!

_DSC0289

In cei 2 ani electrici pe care i-am petrecut impreuna pe taramul Castelului Banffy, Mastercard mi-a daruit TIMP. Da, timp! Nu e nicio poveste. Dimpotriva, vorbim de inovatie! De chestii simple, usoare si pe fast forward care te ajuta sa atingi un nivel maxim de eficienta in spatiul festivalului in asa fel incat sa ai cum sa faci din distractie o prioritate! Sa poti sa LIVE THE PRICELESS SIDE OF MUSIC, cum ar spune poate cel mai bun slogan de festival de anul asta. ­čÖé

_DSC0054

Si daca tot am ajuns la anul asta si editia curenta Electric Castle, Mastercard® a venit iar cu un upgrade pe parte de servicii si fun si asigura ATENTIE! drumul Cluj- Bontida si retur in cel mai stylish mod posibil: Party Bus!

Noi am plecat din Bucuresti si ne-am distrat tare, tare pana ne-a oprit politia. :)))) Motiv suficient de bun sa fac un #iVLOG, nu?

Ce faci cand te opreste POLITIA in drum spre #electriccastle ? Faci un #iVLOG ! :))) #priceless

Posted by Oana Tache on 12 Iulie 2017

FB_IMG_1499856320501

 

 

Cu alte cuvinte po╚Ťi castiga o invitatie dubla in Mastercard Party Bus daca platesti contactless cu cardul tau Mastercard┬« sau Maestro┬« la punctele de vanzare din cadrul festivalului is vii cu chitanta aferenta platii POS la cortul Mastercard! O sa zici ca ma repet dar e simplu! Cool! Si eficient!

20170712_125055

Plateste contactless si bucura-te de cel mai tare eveniment muzical din Romania!

Vezi toate detaliile aici: www.mastercard.ro/electric-castle

#denepretuit!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts