Lumea lu' Tache: Crăciunul cu Pavel Bartoș - Oana Tache

Lumea lu’ Tache: Crăciunul cu Pavel Bartoș

M-am tot gândit ce cadou să îți fac, aici, pe BLOG. Apoi, m-am gândit la toți oamenii care mi-au dăruit de-a lungul timpului din experiența lor, de la care am învățat, care m-au inspirat pentru că reușesc să se reinventeze continuu. Și mi-a picat fisa! Am fost colegi la Vocea României, la Românii Au Talent, am filmat și lucrat împreună zile și nopți, ani de zile. După ce mi-a fost mentor și coleg, acum prietenul Pavel Bartoș mă onorează cu un mini interviu EXCLUSIV. Și mă bucur enorm, că în zilele astea destinate familiei, Pavel ne deschide tuturor casa sufletului său. În stilu-i inegalabil inspirațional. 🙂 

Oana: Cum era Crăciunul în familia Bartoș pe vremea când erai copil?

Pavel: Am crescut la Miercurea Ciuc, deci era cu foarte multă zăpadă. Știu că personajul care domina în vremea noastră era Moș Gerilă și pentru că nu avea mari posibilități, de Crăciun primeam hăinuțele pe care le îmbrăcam iarna, iar de Iepurașul de Paște cele de vară. Dar nu conta, eram fericiți. Și dacă primeam o portocală sau o ciocolată, vedeam raiul. Cel mai important erasă fim întreaga familie. Mergeam la bunici sau veneau ei la noi, așa că atunci am învățat că această sărbătoare trebuie petrecută cu oamenii dragi.

Oana: Care e povestea de Crăciun pe care le-ai spus-o fetelor tale? 

Pavel: Povestea de Crăciun sunt ele, sunt cea mai frumoasă poveste de Crăciun pentru mine și a mea soție. De când s-au născut ele, Crăciunul are un sens. Și așa este normal să fie: părinții se bucură pentru copiii lor.

Dintre poveștile de Crăciun, Spărgătorul de nuci este în fruntea preferințelor noastre. Avem mai multe povești, dar încercăm anual să ne construim propria noastră poveste: ne place să mergem la colindat, învățăm noi versuri, cântăm, ne place Crăciunul și în fiecare an vrem să facem o poveste frumoasă. Ceea ce mă bucură, cu adevărat, este că ale mele fetițe au învățat că trebuie să vină Moșul la toată lumea și ne implicăm să ajutăm și alți copii, mai puțin norocoși. Esența Crăciunului este să dăruiești, să fii generos, să fii bun și, bine ar fi, dacă am reuși să facem acest lucru tot anul, nu doar de Crăciun.

Ești cel mai popular prezentator TV, actor cu normă întreagă la Odeon, regizor când ai fost ultima dată în vacanță? 

Pentru mine, vacanță este orice timp liber petrecut cu familia, fie că este o zi de duminică, o zi de luni, orice timp petrecut cu ei se simte ca o vacanță.

Ești unul dintre puținii oameni de media care merge la vot și se laudă cu asta în spațiul public. Cât de importantă e implicarea civică și de ce crezi că sunt atât de puțini cei care iau atitudine în direcția asta? 

Consider că sunt foarte mulți care merg, cel puțin în ”bula mea” sunt marea majoritate care și-au exprimat și au îndemnat oamenii la vot, ceea ce este foarte bine, deoarece cred că votul este singura noastră oportunitate de a decide, a taxa și a schimba lucruri în plan politic. Și eu am 2 devize: nu mi place să hotărască alții în locul meu și dacă pretindem ceva de la cei care ne conduc, atunci trebuie să mergem la vot, e dreptul nostru cel mai democratic.

Dacă ai luat-o mâine de la capăt ce n-ai mai face sau ce ai face?

Dacă aș lua-o mâine de la capăt, probabil având înțelepciunea vârstei, poate nu aș mai face unele lucruri, nu știu. Dar sunt destul de sigur că aș face aceleași greșeli, aș încerca să învăț din ele, datorită lucrurilor bune sau mai puțin bune, sunt omul care sunt astăzi. Nu vreau să mă laud în fața lui Moș Crăciun, dar mie îmi place de omul care sunt și cum sunt.

În 2021, pe Pavel Bartoș îl reprezintă hashtag-ul…

Hastag-ul pentru 2021 ar fi #bucura-tedeviață!Pavel Bartos Oana Tache

Mulțumesc, Pavel!

Cu Pavel Bartoș vă întâlniți în primele clipe ale lui 2021 pentru că el va prezenta REVEL!ONUL ProTV în noaptea dintre ani!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts