Lumea lu' Tache si recordurile lui 2019! - Oana Tache

Lumea lu’ Tache si recordurile lui 2019!

IQads Oana Tache

2019…Ce an! Ce nebunie frumoasa plina de neprevazut! Daca ma intrebai anul trecut in decembrie cum ma vad anul asta, ti-as fi spus ca am nevoie de o directie noua, ca trebuie sa fac altceva. Sau sa plec din tara, sau sa…Orice altceva decat am facut si mi-a adus 2019.

Nu vreau sa crezi ca ma laud cu tirul de realizari si experiente, vreau doar sa ma asigur ca stii ca SE POATE! Se poate sa faci tot ce iti propui si chiar in plus. Se poate sa fii cea mai versiune a ta chiar daca nu te-ai imaginat initial asa. Se poate sa reusesti chiar si atunci cand alegi sa te lasi dusa de val.

DigiTache – 2019 a pus pe masa cele mai interesante proiecte la MediaLIKE. Am dat startul campaniei “ALEGE! IMPLICA-TE! VOTEAZA!” care a atras atentia Parlamentul European, presei locale si internationale si ne-a adus premii. Tot in 2019, am inceput sa lucrez din nou cu Viacom, compania mama MTV. Si tot anul asta, am realizat cele mai multe proiecte de productie de content digital pentru brand-uri premium. A fost greu, nu o sa mint. Sa fii antreprenor in Romania lui 2019 nu e nici pe departe floare la ureche. Dar se poate.

Travel cu Tache – Am facut un slalom intre press trip-uri si vacantele personale in 2019, incat mi-am dat serios peste cap numarul de mile aeriene. Austria si Bulgaria la ski, Belgia cu Bruxelles, Waterloo, Brugges, apoi Pisa si coarta de Azur cu Saint Tropez, Monaco, Monte Carlo si Cannes, superba Barcelona, Viena, apoi in Germania la Wacken, Praga, Budapesta, apoi Atena si insulele Hydra, Poros si la final Japonia! Japonia despre care voi povesti cu lux de amanunte in ianuarie, pe cuvant de travel addict.

Muzica lu’ Tache  – Ca orice fost VJ MTV care se respecta, mi-am pus ambitia in vara lui 2019 sa ajung la cele mai multe concerte si festivaluri in tara si afara. Muzica care m-a purtat la Neversea dar si in Vama Veche, la Electric Castle, la ArtMania, la cel mai longeviv festival de metal din Europa – Wacken Open Air, la super concertul PINK, la The Cure si Metallica, la Summerwell si Awake. Am stat de vorba cu toti organizatorii de evenimente si am luat pe sus backstage-ul. Am stat de vorba cu Morcheeba, Sam Feldt, Triggerfinger, Netsky, Telepomusik si multi altii…

Unde mai pui ca in 2019 am inceput colaborarea cu UNICA si de mai bine de 6 luni Lumea lu’ Tache ajunge la voi in print si online?!  Si nu ne oprim aici!

Asa ca daca ma intrebi daca exista o reteta a fericirii, iti raspund DA! FII TU INSATI! Si nu renunta la visele tale! Poti orice!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts