MadCool Festival - marele fail al verii! - Oana Tache

MadCool Festival – marele fail al verii!

Oana Tache Mad Cool Festival

Primul film pe care ti-l iei cand intri in festival e ca MadCool este acest EC cu mocheta de plastic, imitație de iarba verde.:))

Ai hangarul, ai mainstage, ai inca vreo 5 scene mai mici…Evident, EC nu a avut line-up-ul lui Mad Cool asa cum Mad Cool nu a avut multe din detaliile de organizare de la EC…De fapt, daca stau bine sa ma gandesc inafara de impactul vizual direct, nu prea sunt chestiuni care sa ne lege atat de puternic de fratii spanioli care iata, au tras un festival cu mega line-up dar, nema conditii.

Si o sa o iau cu povestea fix de la firul ierbii (de plastic) cu care am deschis aceasta postare si o sa incep cu chestiile pozitive. Putine, dar pozitive.
Pseudo gazonul se schimba in fiecare an si costa peste 1 mil de euro daca ne luam dupa declaratiile oficiale. Initial mi s-a parut aiurea, dar dupa cozile interminabile de la bar, mi s-a parut mișto de stat pe ea.

La categoria cool si customizabile -pălăriile de soare gratuite au fost o idee buna pt festivalieri, la fel si paharele de bere personalizate care costa 1 E, pe care le umpli de fiecare data cand mergi la bar si daca nu le dai inapoi iti raman amintire. And god knows, eu am colecție de pahare din cluburi si de la festivaluri de 10 ani. :p

Bai, line-up-ul a fost THE SHIT: ARCTIC MONKEYS, DEPECHE MODE, JACK WHITE, FRANZ FERDINAND, NINE INCH NAILS, ALICE IN CHAINS, pfoooaaaa si o alta mare gramada de artisti MARI! De fapt, asta ne-a convins sa facem deplasarea la Madrid.

Si…cam atat am de zis de bine! Dap! Atat! Pt ca toata bucuria si fun-ul s-au evaporat mai repede decat se usuca pamantul… dupa ploile de la Bontida.

Deci, pazea! Ca incepe hater-eala! Muahahahhaha! Si nu, nu te uita lung la poza de la postare ca a fost facuta inainte sa apuc sa ma “lovesc” de chestiile nu tocmai placute de la MadCool.

Pai, cum sa n-ai net la festival??? Si nici nu ma gandesc la free wi-fi cum face Orange la noi. Nu, nene, un stalp de retea ca sa putem comunica. Ca nici semnal in 80% din festival nu era.

Cum sa nu se faca top-up pe bratara?

Cum sa nu mai urce artistii pe scena, desi erau acolo?!

Sa mai zic?! Ia hai cu PLAY pt iVLOG.
PS: Mi-a luat o groaza sa montez vlogul asta, ca deh…stii cum e, cand evenimentul nu-ti place, nici vlog nu-ti vine a face:)

Si pentru ca sunt chestii care nu au incaput in #iVLOG mai zic asa:

Toaletele fara apa. Nici la chiuvete. Deloc ok din punct de vedere sanitar. Cozi mari la femei, la baieti mergea repede ca deh…aveau si pisoare.

Berea te costa 9 EUR. Mâncarea apx 10 EUR.

Iar concluzia e simpla: NOT SO COOL! SA FII MAD SA COME BACK! :)))

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts