Mai mult decat un brand - Oana Tache

Mai mult decat un brand

Voi deschide acest post cu o intrebare pentru  “influencer-ii” care au facut din mersul la evenimente un sport: de cate ori ati ajuns la un event de la care nu mai voiati sa plecati?! De cate ori v-a invitat un partener undeva si v-ati simtit atat de bine incat sa inchideti localul?! De cate ori v-a inspirat pe bune un brand?!

Astept raspunsurile pe adresa redactiei. 🙂

Toata lumea face evenimente, toata lumea vorbeste despre experiente, toate brand-urile incearca sa isi fidelizeze si sa isi extinda plaja de clienti. Sunt putine brand-urile care au reteta si o folosesc in asa fel incat sa le iasa treaba pe termen lung, nu numai pe campanii punctuale.

Eu nu sunt genul care sa mai iasa din casa pentru orice fel de event. Oamenii de PR din piata stiu deja ca nu calc pe la evenimente daca e vorba doar de clasicele poze la panou. Am depasit faza in care sa trebuiasca sa stau juma’ de zi sa ma pregatesc ca sa apar intr-un colt de revista. Daca ma chemi la event, tre’ sa imi dai ceva de facut, sa imi arati ceva nou, sa ma prinzi cu ceva… Nu sunt fitoasa, dar imi aleg cu grija mediile, oamenii si brand-urile cu care vreau sa ma asociez. “Spune-mi cu cine te-mprietenesti ca sa iti spun cine esti”, nu? 🙂

Si da, exista acest brand (de suflet, pentru mine) care reuseste sa ma scoata din zona de confort, sa ma provoace la inovatie, sa ma scoata din casa oricand si sa ma faca sa sarbatoresc acest parteneriat, aceasta prietenie de cursa lunga. De 4 ani lucrez cu Beck’s pe parte de endorsement – am fost impreuna la Tomorrowland, la festivaluri in Romania, am experimentat impreuna concepte, am filmat impreuna spoturi pt TV si online si ne-am dat creative UNLOCK de cate ori am avut ocazia.

Dar, desi sunt cu Beck’s in a long term relationship, atentie! Acest text nu este platit si nu face parte din nicio campanie. Este un manifest, un statement, o declaratie pe proprie raspundere. 🙂

Tot pe proprie raspundere, de buna-voie si nesilita de nimeni 🙂 va spun ca petrecerea de lansare a noii game de sortimente Beck’s s-a transformat intr-un super eveniment care a conectat realmente oameni, care a oferit experienta unor produse la cel mai inalt nivel si ne-a facut sa nu mai vrem sa plecam acasa. Pe bune!

Ni s-a tras si de la berea buna venita in 4 sortimente noi de inspiratie germana (1873 Pils), engleza (Beck’s Pale Ale), australiana (Amber Lager) si irlandeza (Red Ale); dar, a venit si din oamenii alesi pe spranceana si din vibe-ul general al eventului prezentat de Popescu si muzica band-ului Robin & The Backstabbers. Am reintalnit prieteni dragi, am povestit cu oameni pe care abia ii cunoscusem si culmea! (pentru mine, aia care nu s-a vazut niciodata o vedeta) am fost complimentata cum ca as fi schimbat si inspirat o generatie in perioada mea de Vjing la MTV. Adica sunt unii ca Alex si Andreea care s-au apucat de TV si media pt ca se uitau la mine cand erau mici. Pffff! Mnoh, astea declaratii! 🙂

Am ajuns acasa dupa 1 am si efectiv ma holbam la ambalajul cutiei in care sunt asezate cele 4 noi sortimente de Beck’s.  UNLOCK YOURSELF…Asta e sloganul sub care Beck’s si cu mine defilam pe la evenimente. Dar e si sloganul care m-a facut sa realizez, de data asta din varful canapelei mele, ca brand-urile care au know-how-ul, viziunea si sunt capabile sa inoveze sunt pura inspiratie.

Din punctul meu de vedere, Beck’s este printre putinele brand-uri (din multele cu care am lucrat) care a anticipat si continua sa sustina asocierile de imagine pe termen lung. Si e totodata  printre putinele brand-uri premium care m-a provocat sa ma las inspirata. Iar zic, pe propria raspundere, BEWARE, Beck’s team! 🙂 Am vreo 2 idei de proiecte noi cu care o sa dam UNLOCK in so many ways. 🙂

Aaaaa, si daca pana acum am fost de cateva ori in Anglia si Germania, primesc provocarea subliminala pe care mi-ati lansat-o aseara cu #discovertheworld. 🙂 Promit sa dau o tura in 2019 si in Australia si in Irlanda ca sa testez noile arome si la mama lor acasa!

Thanks, Beck’s! Great party! It’s been inspiring!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)