Inapoi in viitor sau... blogging din nou! - Oana Tache

Inapoi in viitor sau… blogging din nou!

Ma reapuc de blogging dupa 4 ani in care n-am mai postat nimic…De ce?

Pentru ca GANDESC LIBER! Pentru ca pot si vreau sa iti arat lumea asa cum o vad eu…Sa ii fac un #selfie si sa te fac si pe tine  personaj in povestea mea. 

Pentru ca n-o sa ma ascund in spatele unei imagini, n-am facut-o pana acum si nici nu cred ca e cazul nici de-acum incolo. Dimpotriva, promit sa dau share tuturor chestiilor tari care ajung in galeria mea foto si-mi trec prin cap.

Nu intamplator am ales ziua de azi. Stiti deja ca pregatesc un nou proiect MTV , iar azi  ii dam startul impreuna, de la 11:00! Deci e party! Chiar pijama party pentru cei ce stiu ca inspiratia nu vine inainte de a deschide televizorul pe MTV! 

master-fresh-01

Azi dam PLAY impreuna LIVE-ului MTV FRESH MORNING  si secretelor din backstage in timp ce stam la povesti cu o ceasca de cafea in fata, dansam pe cea mai tare muzica si ne facem selfie-uri cu cei mai tari artisti.

Sunt foarte, foarte fericita pentru ca imi doream sa-mi petrec vara alaturi de voi si pe tv si aici! Asadar, here it is! Liber la comment-uri, La fun si sun si START MTV FRESH MORNING LIVE SHOW .

De la 11:00 ne luam impreuna doza de FRESH LIVE la MTV cu RedBlonde!

Ready?