Soundtrack-ul unui MUSICAL in Billboard 200 Chart ?! - Oana Tache

Soundtrack-ul unui MUSICAL in Billboard 200 Chart ?!

Billboard200

Cum se face ca soundtrack-ul unui MUSICAL ajunge 2 saptamani consecutive in Billboard 200 chart???

The Greatest Showman este al 5-lea soundtrack album care petrece mai mult de o saptamana pe aceasta prima pozitie a clasamentului international, in ultimii 10 ani, dupa Suicide Squad: The Album (2 saptamani in 2016), Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol. 1 (doua saptamani in 2014), Frozen (13 saptamani in 2014) si Glee: The Music, Volume 3 — Showstoppers (doua in 2010) si Dreamgirls, in 2017.

De cand s-a lansat in cinema-uri pe 20 decembrie, The Greatest Showman a castigat aproximativ 95 de milioane de dolari in box office-urile din SUA si Canada.

Citeste si: Cat costa moartea lui Dolores?

Am zice ca e bine- meritata performanta The Greatest Showman avand in vedere ca pe coloana Sonora ii regasim pe Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya si Michelle Williams.

Se mai pun la socoteala si cele 4 piese de pe soundtrack, piese care au debutat pe primele locuri in the Billboard Hot 100 chart printre care si number one-ul “This Is Me”:

Ca sa stii! Pentru a genera topul – Billboard aduna rezultatele celor mai populare albume din SUA bazandu-se pe consumul multi-metric si pune laolalta vanzarile de albume cu cele de download-uri, iar The Greatest Showman  a adunat 104.000  vanzari digitale plus 70.000 de albume in format traditional.

Pe locul 2 Billboard 200 chart – il regasim pe Ed Sheeran cu albumul  ÷ (Divide) cu 53.000 de unitati vandute, in timp ce bronzul merge in ianuarie la G-Eazy si The Beautiful & Damned returns cu 38.000 de unitati vandute.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts