O poza spune 1000 de cuvinte despre un copil sanatos! - Oana Tache

O poza spune 1000 de cuvinte despre un copil sanatos!

Oana Tache si Petru Lucas

Mama are acasă o întreagă arhivă cu mine și fratele meu de când eram mici. Sute de albume cu mii zeci de mii de poze, zeci de casete VHS. Dacă i-am făcut până acum 4 ședințe foto lui #rockstarkid #PetruLucas înseamnă că îi calc pe urme mamei?! Sau că mă transform în ea încet încet?!

Până acum un an, asta ar fi fost un gând îngrozitor…A fost o vreme când nu numai că nu îi ceream sfaturi, dar nici nu le acceptam. Anii au trecut și am învățat că nu am cum să le știu pe toate. Știu că poate e cheesy sau pare la îndemână să vorbești despre mama ta ca model, dar eu nu am făcut-o niciodată până acum. Pentru că mereu am luat de-a gata tot, iar ea chiar mi-a dat TOTUL. Pe scurt, poate suna banal “dacă nu era ea, nu eram eu”, dar de când am devenit mama la rându-mi, înteleg că e singura care mă cunoaște ca în palmă, care m-a iubit din prima secundă, că și după atâția ani de când am zburat din cuib e ok să îi cer ajutorul, mâna, umărul pe care mă sprijin de când mă știu.

De când am născut cea mai apropiată persoană după Filip, soțul meu, mi-e mama! Nu numai că e omul care-l iubește pe bebe la fel de mult ca noi, dar e și omul care mi-a dat cele mai bune sfaturi în ceea ce privește creșterea și îngrijirea lui.  Și deși, trăim într-o lume în continuă schimbare, în care consumerismul e literă de lege și tehnologia pare că ne-a acaparat viața, unele lucruri rămân la fel…La fel de bune și pline de însemnătate!

Ca albumele de poze ale mamei…

Ca maniera de creștere a copiilor sănătoși…

Ca produsele care rămân timeless și a căror tradiție spune totul despre calitate!

Cutaden Bebe Oana Tache

Mama mi-a povestit despre Cutaden –  crema care, de cand eram mici ne protejade iritaţia de scutec,  iar mai târziu, ne-a fost de ajutor la mai toate năzbâtiile copilăriei, de la zgârieturi până la mici arsuri când nu aveam răbdare să se răcească prăjitura din cuptor.   Gama Cutaden – Cutaden si Cutaden Bebe – face parte din marea familie Antibiotice, un simbol al Iașului care îi ține pe români sănătoși de peste 65 de ani. Cutaden este crema pe care se pare că mama a folosit-o cu noi iar eu, azi folosesc Cutaden pentru întreaga familie și Cutaden Bebe, pentru ca Lucas  să se simtă protejat și alintat. Pentru că nimic nu se compară cu un bebeluș sănătos, liniștit, vesel… Care mai stă și la poze. 🙂

Și dacă tot m-am întors la poze, las aici video-ul cu studiul antropologic referitor la evoluția fotografiei de familie în România, proiect susținut de #Cutaden Bebe.

Cât despre noi și Bebe Lucas, pregătim deja următoarea sesiune foto. Pentru că momentele de acum merită transformate în amintiri pe viață!

 

*Advertorial

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts