O zi la Vocea Romaniei! - Oana Tache

O zi la Vocea Romaniei!

Mai e un pic si incepe! Cu un decor impresionant, mii de metri de cabluri folositi pentru a “curenta” audienta, kilograme intregi de make-up si tone de fixativ, o echipa de profesionisti pe active mode, Vocea Romaniei e gata sa inceapa! Cum arata o zi pe platourile de filmare? Iata!

MT0A0006[1]

Emotii mari, concurenti gata sa demonstreze ca isi merita locul intr-o echipa, ca pot intoarce scaunele antrenorilor , ca ei sunt VOCEA! Pluteste-n atmosfera dorinta, pasiunea si “nebunia” artistilor care diseara urmeaza sa urce pe scena si totodata a oamenilor din echipa care in ultima jumatate de an a respirat pentru…VOCEA ROMANIEI!

MT0A0240

Cand ai ajuns in set – totul se transforma- timpul se dilata, decorul te transforma instant in super star si uiti de tot si toate. Pana si nevoile de la baza piramidei lui Maslow dispar! Nu exista decat VOCEA si dorinta de a te implica in cel mai bun produs media vazut vreodata in Romania, cel mai tare format international muzical!

Pana si Pharell si Gwen Stefani ar fi invidiosi daca ar cunoaste povestile noilor concurenti sau i-ar asculta cum repeta intr-una pe unde-apuca. La Vocea Romaniei nu exista secunda in care cineva sa nu cante un refren, sa noteze un vers sau sa repete o nota!

Iar antrenorii…Mai are vreun sens sa va povestesc sau preferati sa descoperiti singuri? Asa ma gandeam si eu!

Dar pentru ca am promis sa va fac un tur de backstage la REPETITII si va fac cunostiinta cu cei ce dau tonul – iata! Faceti cunostiinta cu Miki, Andreea, Magda, Printesa, Pissy, cealalta Andreea, Bogdan, alt Bogdan, Radu, Gargarita etc.

image[10]

image[9]

image[5]

image

image[4]

image[3]

image[6]

WP_20140914_18_07_10_Pro

Si-astia nu sunt toti, dar si povestea abia incepe – asa ca rabdare – promit sa va prezint si oamenii de la Promo, Marketing, PR, DOP, Online etc.

Doar Vocea Conteaza! Ne vedem in fiecare vineri, de la 20:30, la ProTV!

image[1]

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)