Incepe European Youth Week la Bruxelles! - Oana Tache

Incepe European Youth Week la Bruxelles!

Oana Tache Parlamentul European

Am fost invitata si am acceptat invitația Comisiei Europene, iar de maine incolo voi asista la sesiunile de comunicare și activitățile care vor avea loc la Bruxelles la European Youth Week!

O dată la 2 ani, Comisia Europeana, in parteneriat cu Parlamentul European, Directoratul General pentru Educatie, Tineret, Sport si Cultura organizeaza European Youth Week!  Evenimentul iși propune să promoveze, să informeze și să celebreze acțiunile  tinerilor care au ales să se implice în activitățile și campaniile Parlamentului European.

Anul asta, in perioada 29 aprilie – 5 mai, European Youth Week adună în hemiciclul de la Bruxelles reprezentanți ai tinerei generații din întreaga Europă. Sub deviza “Democracy and me”, evenimentul vizează aportul pe care tinerii îl pot avea în luarea deciziilor atât la nivel local, în țările de proveniență cât și la nivel European.

Oana Tache Parlamentul European

 

Sunt onorată să mă număr printre cei în a căror voce Europa crede. Sunt primul român care primește invitația reprezentanților Parlamentului European la acest eveniment și este a doua oară când particip  la sesiunile de comunicare de la Bruxelles în ultima luna, ca urmare a implicării mele în campania This Time I’m Voting/ De Data Asta Votez pe plan local. 

Asa ca urmeaza o serie de informatii FRESH direct de la Bruxelles. 🙂 Insa, pana atunci, daca vrei sa vezi cum e o zi la Parlamentul European click AICI !

ALEGE! IMPLICA-TE! VOTEAZA!

Pe #26mai ne vedem la VOT!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts