oanatache.ro te cheama la RUSSIAN ROULETTE - Oana Tache

oanatache.ro te cheama la RUSSIAN ROULETTE

Pe 23 octombrie, www.oanatache.ro joaca ruleta ruseasca la Arenele Romane cu UMEK, DAVID HERRERO, PROK FITCH, ADRIAN HOUR si DAVID KENO la prima editie RUSSIAN ROULETTE.

Da, suntem PARTENERI OFICIALI la cel mai nou concept de distractie pentru pasionatii de muzica electro si underground house din Romania: Russian Roulette. Proiectul este un show de exceptie, unde inovatia, ritmul, muzica si elementele artistice vor transforma seara ntr-un eveniment in care noi, publicul hotaram ce se intampla! 

RUSSIAN ROULETTE

Cu cinci scene, una pentru fiecare DJ, evenimentul se va desfasura conform feedback-ului publicului. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat in mijlocul locatiei, publicul va hotara mai ceva ca la Vocea Romaniei cum se va desfasura intreaga seara, stabilind ordinea in care fiecare DJ isi va sustine show-ul.

Russian Roulette este un concept unic in lume si va avea loc pentru prima oara in Bucuresti, pentru ca asa cum stiti deja ai nostri, romanii sunt primii la party si idei creative.

Printre artistii invitati ale caror destine noi il vom schimba pentru o seara se afla si legendarul Umek, cel care este responsabil pentru lansarea trend-ului muzicii electronice in tara sa natala, Slovenia, si este  unul dintre cei mai cautati DJi underground din intreaga lume.  Dar Umek are intalnire cu noi si in backstage la #iVLOG! Si el si colegii de platane de la Russian Roulette!

Fii pe faza pe facebook pentru ca dau invitatii si transmit in real time atmosfera de la eveniment!

Asadar ne vedem pe 23 septembrie 2017, la Arenele Romane pentru o portie sanatoasa de muzica electronica!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts