Office Talk: 10 reguli pentru a-ti da RESTART! - Oana Tache

Office Talk: 10 reguli pentru a-ti da RESTART!

Ti s-a inchis o usa-n nas…Ti s-a intors spatele…Indiferent de natura chestiunilor urate si nedrepte care ti se pot intampla, nu uita ca e in puterea ta sa te reinventezi.

Nu incerca sa uiti situatia care te-a adus aici, ci invata din ea!

Mai jos sunt 10 metode prin care-ti poti reveni repede si poti intoarce situatia in favoarea ta:

   1. Iesi cat mai repede din mediul in care te afli. Fie ca pleci in weekend, iti iei concediu sau pleci chiar din tara. Nu ramane pe loc si in loc!

2. Fa o baie fierbinte cu saruri si spuma!

3. Mediteaza la situatie: pune in balanta avantajele si dezavantajele. Inainte sa apara regretul, mai bine dai o sansa credintei in propria-ti persoana – ca nu mor caii cand vor cainii!

4. Uita-te-n jur! Priveste cerul, alearga, observa oamenii din metrou sau din barul in care alegi sa-ti petreci seara! 

5. Adu-ti aminte ca e mai important sa pui pret pe lucrurile marunte si de durata, care ne fac cu-adevarat fericiti, decat pe chestiunile de moment, de suprafata!

6. Pune-ti un pahar de vin! Daca asta te va face sa te simti mai bine, de ce nu? Bacchus te-ajuta sa uiti si sa faci haz de necaz!

7. Aduna-ti prietenii-n jur! Niciodata nu e de ignorat un umar pe care sa-ti versi amarul!

8. Asculta muzica! Pune-ti repede discurile alea prafuite si scoate-I de la naftalina pe Queen, Beatles, Pink Martini, Annie Lennox, Sting, Moby sau orice-ti aduce aminte ca “YOU WANT TO BREAK FREE!

9.Citeste 2-3 articole motivationale si repune-ti psihicul in miscare! Nu lasa capul jos!

10. Apuca-te de treaba iar, dar nu uita de tine! CREDE! CONSTRUIESTE! TRAIESTE!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)