OutLook Festival 2015: 24/7 distractie in Croatia! - Oana Tache

OutLook Festival 2015: 24/7 distractie in Croatia!

Vara nu se termina cand spune calendarul! Sau cand incepe scoala! Nu se termina nici dupa ce  ne-am luat toti concediu. Sezonului ii punem frana numai dupa ce ne-am luat portia de distractie. Punct. Si de la capat pentru ca asta-i jurnalul de bord al experientei OutLook Festival 2015 din Croatia.

imageOutlook-Festival-2014-Dan-Medhurst-6007_Arena_1_Site_art_Fort1

4 oameni

Aproximativ 1300 km dus si 1300 km intors

14 ore de mers cu masina…

Tranzit in 4 tari

1 singur festival: a 8-a editie OutLook Festival

Caldura si mult aer conditionat si-asta ca sa raspundem invitatiei (pentru care multumim inca o data) adresate de organizatorii festivalul desfasurat pe coasta Croatiei – in Pula!imageoutlook-festival-2015-thefuture-fm

Paranteza: Acum intelegeti de ce nu am postat nimic pe facebook ?! Am evitat pe cat posibil glumele puerile, dar nu ma mai pot ascunde! 🙂 Asadar, declar pe propria raspundere ca am fost in PULAAAAAA cum striga localnicii si impatimitii de reggae music pentru care cuvantul PULA inseamna (pe bune!) misto.

7 zile de petrecere non-stop

12 scene

Dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ bass, garage, grime, dubstep, house, techno and electronica

Peste 300 de artisti internationali

2 locatii incredibile:

Amfiteatrul Roman din Pula – cu o vechime de 2000 de ani

Fortul Punto Christo –  o nebunie arhitecturala – o fortareata din secolul al 19-lea aflata chiar pe malul marii Adriatice pe care au existat proiectii de toate felurile (de la jungle la psy si animal print) pe toata perioada festivalului.

outlook

Un loc special dedicat presei in care toti artistii din line-up veneau sa tina seminarii, sa raspunda la intrebari si sa – cum ar zice englezii – share knowledge.

Petreceri pe barca, petreceri la si in cort, petreceri pe plaja, petreceri in padure, petreceri in fortareata, petreceri in subsolul fortaretei si pe terase, petreceri private – OutLook festival le-a avut pe toate!

image

A fost o saptamana nebuna in care am apucat sa vedem si 3 plaje din zona plus ca am citit si 2 carti – ca sa fie vacanta, vacanta.

Recomand sincer OutLook Festival si…Pula (Croatia- sa n-avem vorbe!)!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts