Pe urmele lui Moga...MARIUS MOGA! - Oana Tache

Pe urmele lui Moga…MARIUS MOGA!

Ce-mi place la Moga?!

Ca nu-si baga picioarele in stilul care l-a consacrat…Atat muzical, cat si personal!

Desi canta cu Ciprenko, de data asta-  despre “luat papucii” si “tenisi in picioare” – nu se dezice de stilul FRESH si pozitiv. Stilul original Moga care i-a lansat pe Akcent, Simplu, Cream etc…

Imi place la Moga ca nu se lasa calcat in picioare de o industrie care incearca sa uniformizeze tot si pe toti. Imi place ca scoate an de an cate-un freshman in fata, ca intelege ca newcomer-ii aduc aerul nou si ca merge pe reteta lui de succes: lanseaza in continuare oameni, hituri si mesaje FRESH!

Unii spun ca e sablon …Eu zic altceva- e consecventa. Pentru ca iata, reuseste sa impleteasca experienta acumulata in atatia ani de studio si media cu mesajele actuale si reale – reprezentative pentru tineri.

Poate ca-i paradoxal sa zici ca mergi pe o reteta si totusi e ceva nou – dar Moga exact asa e! Paradoxal si Genial! Face exact ce stie mai bine si uite ca inca poate vorbi pe limba lor – a youngster-ilor.

Moga ramane copilul de aur al CHR-lor si al industriei muzicale asa cum o stim noi din 2000 incoa’…Ah! Si ne mai arata o data (daca mai era cazu’) ca stie si face si marketing.

Mi-ar placea sa vad din ce in ce mai multi antreprenori din generatia young care sa-i calce pe urme, sa “walk on his shoes” sau sa-ncerce macar tenisii lui Moga si sa o faca cu stil, consecventa si determinare ca el. 🙂

Iar despre Ciprenko – bravos, bro! I love ya’ flow! 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts