Pentru Patrizia Paglieri - experienta Masterchef este ca un Oscar! - Oana Tache

Pentru Patrizia Paglieri – experienta Masterchef este ca un Oscar!

IMG_1087 

Patrizia Paglieri ne-a cucerit pe toti cat am zice MasterChef! E vesela, haioasa, taioasa in replici si sigura pe ea. “Doamna de fier” sau “prima femeie Master Chef din Romania”, cum au numit-o jurnalistii,  mi-a dezvaluit care sunt cele 3 motive care o fac sa fie mandra ca face parte din echipa celei mai tari emisiuni culinare din Romania!

Cand am cunoscut-o pe Patrizia inca incerca sa-si imagineze cum va fi perceputa de public. Incerca ca orice om de televiziune sa inteleaga cum poti sa mergi pe tocuri pe linia fina intre ceea ce inseamna rolul de jurat MasterChef si personalitatea proprie. Exista reguli atat in spatele cat si in fata camerei de filmat intr-un platou, insa e atat de important sa fii tu si sa transmit si publicului acest lucru.

IMG_1078

Iar Patrizia Paglieri a reusit sa demonstreze ca nu este doar juratul de la MasterChef care poate sa dea un verdict culinar plauzibil, este si vedeta care si-a dorit ceva nou din punct de vedere profesional, care este constienta de cat de mult poate influenta opinia publica si totodata italianca ce pune sare-n bucate si face sarea si piperul MasterChef cu umorul ei.

IMG_1103

De ce e Patrizia mandra ca face parte din echipa Masterchef? Ne spune chiar ea:     

“In primul rand e o experienta noua,  apoi sunt mandra pentru ca e un fel de premiu al carierei mele, un Oscar, daca vrei. Si nu in ultimul rand- sper sa fiu un suport pentru femeile care nu au incredere in ele, sa fiu un exemplu. “