PODCAST: Întreabă un EUroparlamentar! - Oana Tache

PODCAST: Întreabă un EUroparlamentar!

Oana Tache PODCAST Întreabă un EUroparlamentar

Am primit cu bucurie invitația Biroului Parlamentului European în România de a modera prima serie de interviuri audio „Întreabă un EUroparlamentar”, podcast-ul care îi provoacă pe europarlamentarii români să răspundă la câteva dintre cele mai importante întrebări ale momentului, dar și să demonteze câteva dintre miturile legate de Uniunea Europeană și activitatea instituțiilor europene.

În primul episod, am avut-o invitată pe doamna deputat Carmen Avram, Membru în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală și în Comisia de anchetă privind protecția animalelor în timpul transportului, Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților.

Cel de-al doilea episod l-a avut ca invitat pe domnul Siegfried MUREȘAN, vice-președinte al Grupului Partidului Popular European și membru în Comisia pentru bugete, respectiv în Comisia pentru afaceri economice și monetare. Am aflat cum arată o zi din viața unui europarlamentar, care sunt principalele provocări cu care se confruntă pentru a susține interesele României la Bruxelles, care sunt prioritățile actuale ale Parlamentului European, care este impactul Uniunii Europene asupra vieții noastre de zi cu zi, și multe alte informații. Discutăm despre ce sectoare strategice ar trebui să vizeze România pentru următorii ani pentru a asigura redresarea economică, dar și despre date privind costurile versus beneficiile Uniunii Europene.

Cel de-al treilea episod al primei serii de podcast-uri ”Întreabă un EUroparlamentar!”, proiect realizat de Biroul Parlamentului European în România l-a adus la microfon pe domnul Dragoș TUDORACHE, președinte al Comisiei speciale pentru inteligența artificială în era digitală și membru în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, din partea Grupului Renew Europe. Vrei sa afli mai multe despre impactul și provocările existe în derularea noilor tehnologii care folosesc Inteligența Artificială? Domnul Dragoș TUDORACHE răspunde la întrebări despre activitatea Parlamentului European și politici europene, dar și despre impactul UE asupra vieții noastre de zi cu zi.

Cel mai nou (dar nu ultimul) episod al podcast-ului „Întreabă un EUroparlamentar!”, proiect realizat de Biroul Parlamentului European în România il are ca invitat pe domnul Victor NEGRESCU, Vicepreședinte al Comisiei pentru cultură și educație și membru în Comisia pentru bugete din partea Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European. Află mai multe despre digitalizarea educației, despre poziția Parlamentului European privind conturarea politicii în domeniul educației digitale, dar și despre beneficiile sistemului de educație și formare din România ca urmare a aderării României la Uniunea Europeană.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment