PODCAST Lumea lu' Tache - Marius Moga - Oana Tache

PODCAST Lumea lu’ Tache – Marius Moga

podcast-LumealuTache-Moga

Nu mai stiu daca v-am zis dar, odata cu lansarea seriei de interviuri Lumea lu’ Tache pe YouTube, am lansat si seria de PODCAST-uri! Le gasiti pe Anchor FM si Spotify in long form. Dar daca esti curios acum sa citesti cateva dintre raspunsurile lui Marius Moga, iata:

Oana: Pandemia ne-a provocat pe toti sa ne reinventam, tu te pricepi cel mai bine la asta…

Marius: “Am crezut si cred in digital! La DeMoga in pandemie, pe 1 iunie, am mobilizat mare parte din industria muzicala intr-un show 100% virtual. Jo, Jean Gavril, Liviu Teodorescu, Emil Rengle, Feli, Nicoleta Nuca si multi altii au fost parte din maratonul de aproape 12 ore de LIVE Ireal.ro. Si asta e doar inceputul!”

Oana: Care e cea mai importanta lectie pe care a invatat-o Moga si pe care o da mai departe?

Marius: “Dintre toti oamenii pe care i-am cunoscut si care au reusit, nici unul nu si-a propus initial sa fie faimos. Nu e despre faima. E despre a-ti fi recunoscuta pasiunea. Ceea ce e diferit.”

Oana: Pe fiica ta, Maria o vezi compozitoare?

Marius: “Bianca si cu mine nu suntem genul de parinti clasici. Maria e expusa la termeni muzicali, la cuvinte care tin de management muzical. I-am reperat deja niste porniri de alpha si asta nu poate decat sa ne bucure ca parinti. Decat sa fii follower, mai bine sa fii trendsetter!”

Vezi LUMEA LU’ TACHE AICI! 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment