Care-i povestea www.suntmandra.ro - Oana Tache

Care-i povestea www.suntmandra.ro

Acum un an, pe 8 martie, Sore, Feli, Alexandra Ungureanu, Iulia Verdes, Nicoleta Nuca si alte multe prietene de-ale mele, femei puternice, frumoase, talentate mi se alaturau si sustineau primul manifest feminin #mandra. Acum te invit pe www.suntmandra.ro !

Video-ul lansat in 2017 a fost un gand frumos si un prim pas care a atras atentia presei si care, invariabil cerea o continuare. Asa ca, ne-am pus capul la contributie si dupa cateva sesiuni de brainstorming in echipa MediaLike, ne-am reactivat. 🙂

In 2018, astazi, de 8 martie pot spune iar #suntmandra! Sunt mandra ca, noi, romancele suntem din ce in ce mai constiente de valoarea calitatilor noastre, de faptul ca ne putem exprima si manifesta liber, ca ne putem implica mai mult in orice tine de activitatea, siguranta, mentalitatea si evolutia noastra. Si sunt si mai mandra pentru ca am lansat noua platforma www.suntmandra.ro

Anul acesta, dragele mele doamne si domnisoare (dragi domni, fiti cu ochii pe noi!) marcam ziua de 8 Martie dand startul celui mai ambitios proiect din online-ul romanesc: www.suntmandra.ro – o colectie de interviuri cu romancele care au curaj sa-si manifeste liber viziunea, ambitia, frumusetea, opinia.

Saptamanal, www.suntmandra.ro te va provoca sa descoperi o colectie de interviuri si zeci de nume din media, business si antreprenoriat, teatru, film, muzica, blogging, pr si nu numai.

Mihaela Radulescu este prima care ia cuvantul si care vorbeste despre prima femeie prim ministru din istoria Romaniei, despre fenomenul #metoo, despre performantele sportive ale romancelor, dar si despre romanca moderna si frumusetea oamenilor care o fac sa spuna #suntmandra de Romania in fiecare zi.

“Femeile sunt ceva mai „ multitask“, e drept si poate au ceva mai multa inclinatie spre reusita absoluta. Asta nu inseamna ca barbatii romani nu-s luptatori si nu pot atinge niste varfuri, dimpotriva. #suntmandra pentru fiecare reusita romaneasca.”, a spus Mihaela Radulescu, o veritabila luptatoare, o femeie cu o cariera solida, o doamna care duce numele Romaniei in fiecare zi cu ea oriunde in lume s-ar duce, o mama moderna, o romanca sincera care nu se teme sa gandeasca si sa vorbeasca liber.

Mihaela, draga mea leoaica, iti multumesc!

CITESTE MAI MULT AICI

E, si pentru ca nu imi plac lucrurile facute cu jumatate de masura, ti-am pregatit o SURPRIZA! Da, da, tie!

Pe langa zecile de interviuri cu romancele din media, business, arta si online, platforma le invita pe toate romancele care intra pe noul website sa raspunda la intrebarile interviului si sa se alature comunitatii #suntmandra.

Si-asta pentru ca pentru mine, pentru noi, cei care am initiat acest proiect – VEDETA Romaniei de zi cu zi esti TU! Asa ca, daca rEvoluția este scrisă în ADN-ul femeilor care îndrăznesc, alătură-te și tu! Spune DA invitatiei, spune #suntmandra si răspunde la întrebări aici.

Te astept! Te pup!

La multi ani!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts