Resedinta mea de vara e... ELECTRIC CASTLE! - Oana Tache

Resedinta mea de vara e… ELECTRIC CASTLE!

Au mai rămas doar 56 de zile până la debutul celei de-a cincea ediții a Electric Castle, iar organizatorii au deja planul complet al festivalului. Amenajări și evenimente noi, echipamente care includ unul dintre cele mai mari ecrane LED din Europa și un sistem de sonorizare care se regăsește doar la marile evenimente de profil: toate vor fi ridicate în timp record pe o suprafață ce se extinde în acest an la peste 220.000 metri pătrați.

Scena principală este principalul punct de atracție al festivalului la fiecare ediție, iar în 2017 va stabili un nou record pentru piața de evenimente muzicale din România. Un ecran LED de peste 600 metri pătrați cu o rezoluție 8K va „îmbrăca” scena cu o deschidere de peste 80 metri liniari. Împreună cu un sistem de sunet cu performanțe de vârf, ecranul va contribui la o experiență muzicală și vizuală completă, așa cum merită toate show-urile programate aici, printre care cele ale Alt‑J, Franz Ferdinand sau Deadmau5.

Cat despre line-up…e LEGENDAR exact asa cum va fi si editia a 5-a a celui mai cool festival din Europa!

Electric-Castle-2017-line-up

Electric Castle! Pregateste-te! Ne vedem in mai putin de 2 luni la Bontida!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts