Scrisoare pentru copiii din DeMoga Summer Camp - Oana Tache

Scrisoare pentru copiii din DeMoga Summer Camp

Dragii mei,

Ema “cea zambareata”, David “cel vorbaret”, Alexandra, Stefania, Raluca, Adi, Calista, Mara, Carmen, Iulia 1 si Iulia 2, Jennifer, Sever cel bland, Sever si-atat…Si nu mi-ar ajunge postul asta sa va nominalizez pe voi toti – PRIETENII noi pe care mi i-am facut in DeMoga Music Summer Camp si de care mi-e deja foarte, foarte dor!

Ca sa le explicam si celor care n-au fost cu noi despre ce vorbim aici: se iau aproximativ 100 de copii, se cazeaza intr-un hotel din Cheia, timp de o saptamana si sunt lasati sa se dezvolte creativ. Fiecare e pus pe treaba, pe fapte mari si mai ales pe “absorbit” cat mai multa informatie de la mentorii atelierelor de Foto – Video/ Voce si Compozitie/ Productie muzicala/ Teatru/ Dans/ Dezvoltare personala. Fiecare tipa “Bunaaaaaa, Oaaaaaannnnaaaa!” chiar daca ne intalneam de 10 ori pe zi…Si sunt suparata pe mine pentru ca nu mi-a dat prin cap sa-I inregistrez si sa mi-l fac ringtone la telefon.

In curand, pe VLOG-ul meu veti gasi si lectiile din tabara si altele noi! Asa ca, o sa tot invatam impreuna! 🙂

Vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati adus aminte de cat de important e:

Sa stii sa te joci si sa inveti in acelasi timp

Sa imparti

Sa te apropii de oameni fara sa judeci sau sa pui etichete

Sa spui ca iubesti pentru ca stii ca o sa ti se raspunda la fel de sincer

Sa stii sa pui intrebari. De toate felurile. Cele mai “BLANA” au fost: “De ce ai cearcane? Cat ai dormit azi-noapte?”; “Ai prieten?”; “Te-ai gandit vreodata las renunti?”; “Care-i pin-ul tau de la card?”

Sa faci haz de necaz

Sa muncesti fara-ntrerupere pentru ca vrei sa fii artist

Sa plangi de bucurie

Va multumesc pentru ca ati inteles ce inseamna “dezinhibatorul”, show-biz-ul, personal brand-ing-ul si v-ati prezentat in cel mai sincer, cu toata frumusetea voastra interioara si exterioara in fata noastra, a tuturor! Ca v-ati distrat muncind in echipa si ati fost magicienii propriului spectacol de peste 2 ore in care tot ce ati invatat si creat in 5 zile a ajuns la public!

M-am simtit ca la Abracadabra, m-am intors in timp acum 15 ani si am retrait magia pe care de data asta, voi ati creat-o!

Va multumesc, va iubesc si promit sa fiu AICI pentru voi mereu! Am zis, MEREU!

11700872_995923463764693_2758696383507287043_n

Voi sunteti urmatoarea generatie MTV si de artisti de TOP marca DeMoga si suntem mandri de voi!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment