smart Girls! - Oana Tache

smart Girls!

Cine-a zis ca iarna e obligatoriu sa mergi la munte? Cine-a zis ca numai masinile de teren sau 4X4 isi fac treaba in perioada asta a anului? Sau ca un test drive tine doar 2 sau 3 zile? Sau ca o masina de oras e doar…pentru oras?

_MG_4965
Imi place sa cred ca putem sa fim ALTFEL! Si imi place sa cred ca vrem sa fim ALTFEL! Ca ne reinventam constant si suntem din ce in ce mai smart!
Pe noul #smartForTwo l-am gasit in Bucuresti si m-a plimbat in 7 zile pe la toate rubedeniile(si n-am putine, credeti-ma – am numarat 5 vizite rapide in 3 zile), pe la toate magazinele de mobila (o sa radeti, dar a incaput in portbagaj tot mobilierul nou pentru baie), pe la toate mall-urile. Ba, m-a si condus in fiecare seara la cate-un restaurant sau bar si m-a asistat cuminte cat am filmat pentru MTV.

_MG_4921
#smartChristmascar a fost pentru mine a doua casa o saptamana intreaga – l-am umplut cu dulciuri si cadouri, a gazduit zeci de haine de proba pentru revelion, a carat si bradul si a ascultat sute de piese rock!

_MG_4927

A rezistat la un program haotic, m-a ajutat sa ma strecor in trafic (n-are nici 3 m lungime!) si a gasit mereu loc de parcare. Si stii ce e tare? Ca in rampa sta pe loc, adica franeaza automat si te-ajuta sa pornesti mai usor. E flexibil, extrem de confortabil si raspunde mai bine ca mine in aglomeratie si stres. 🙂
Se spune ca fetele bune ajung…devreme acasa si ca fetele rele, ajung unde vor ele. Asa ca, ca sa fie experienta completa – am fost impreuna si pana LA MARE!

_MG_4897

Da, acum in plin sezon de iarna, ne-am testat limitele pe autostrada soarelui si cum soarele te mai si orbeste – cateva zeci de secunde n-am mai stat cu ochii pe vitezometru – care arata cu mult peste viteza maxima admisa. ).

Intr-o singura zi, smart a facut 550 de km (cu un plin de 30 de litri) si a stat 2 ore la plaja, pe faleza, la 18 grade Celsius. Nu a intrat in apa marii ca mine, dar m-a convins ca-si merita numele.
Ce am mai observat la drum lung este ca maina e foarte rigida, dar am inteles de la baietii care se pricep la masini mai bine ca mine – ca de-aici vine stabilitatea lui smart in curbe.

_MG_4911
Smart mi-a suportat tona de shopping si toanele! Portbagajul are un sistem de deschidere la jumatate, iar cele 2 parti il transforma intr-un fel de buzunar. Deci, nu te mai intinzi dupa usa si nici nu mai ajungi acasa cu un portbagaj de nervi.

_MG_4957
Si destept ca functii, si rapid si sexy… Fetelor, e si mega funky ca look…inside! Bordul e plin de butoane ca bomboanele din Candy Crush si culorile tapiteriei sunt exact ce ne recomanda designer-ii in 2016. 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)