SONAR 2017 sau ce faci cand ti se face dor de muzica electronica - Oana Tache

SONAR 2017 sau ce faci cand ti se face dor de muzica electronica

Vorbeste lumea ca “old habits die hard!”… Si zice bine!

Asa mi-era dor de-o vacanta cu DJ-i la pupitru, un pic de coada la bar, muzica LIVE si cateva zile in care sa-mi pieptan neuronii departe de casa…incat n-am mai rezistat! Barcelona si Sónar sunt prima mea oprire in vara lui 2017!

 

Atentie! Am zis prima oprire pentru ca anul asta chiar am de gand sa-mi dobor propriile recorduri la categoria zile de concediu, nopti nedormite, dans pana la epuizare sub ploaia de decibeli a celor mai tari artisti, in cele mai cool venues din Europa! Va fi EPIC si am pregatit chestii cool pentru toata lumea ca doar nu merge sa iti depasesti limitele la categoria FUN si sa nu dai share, nu?

Revenind la Sónar – 3 zile de muzica electronica NON-STOP!

Fondat in 1994 de Ricard Robles,  Enric Palau si Sergi Caballero, festivalul care activeaza toata suflarea dependenta de beat-uri  vine la pachet cu o varietate de activitati, scene, artisti fara numar in cadrul  Sónar by Day si Sónar by Night.

In 2002, Sónar – ca orice eveniment sau produs de succes a depasit granitele tarii de origine si a ajuns sa ii bucure si pe petrecaretii din Chicago, Buenos Aires, São Paulo, Hamburg, Bogota, New York, Seoul, Rome, Cape Town, Copenhagen, Tokyo si Seoul.

Experienta SONAR a devenit si mai atat mai hipstereasca (a se citi populara! :P) si mai interesanta pentru consumatorii de muzica si arte in 2013 – an in care a fost infiintat si Sónar+D  – un congres dedicat creativitatii, tehnologiei si Business-ului care tine toata saptamana in care are loc festivalul!

Si Sónar+D has a prins aripi si s-a extins international in São Paulo (2015) Santiago de Chile (2015), Buenos Aires (2015) and Reykjavik (2015).

Acestea fiind zise, puteti observa ca am inceput deja sa imi fac temele pentru evenimentul cu care-mi incep vara in mod oficial! Pentru ca…Eric Prydz, Nicolas Jaar si…

sonar-2017-lineup-additions-billboard-embed

Fara sa ma mai lungesc…Ne vedem direct din Barcelona la iVLOG, pe facebook, instagram si promit sa si twitter-esc!

Sónar get ready! This girl is ready to PARTY HARD!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts