Speaker pentru o zi la CREATIVO - Oana Tache

Speaker pentru o zi la CREATIVO

Oana Tache Conferinta Creativo

M-a sunat Ines si m-a invitat la una din conferintele ei : “Tache, vrei sa fii speaker pentru o zi la CREATIVO ?! E despre blogging, vlogging, social media, soro si ne-am bucura tare sa zici da.”. Si-am zis DA!

Si iata-ma-n panel, vorbind unei sali pline despre cum iti construiesti un brand, cat inseamna personal branding-ul, care si cum iti expui valentele brand-ului si cat de importanta e social media…

Am intalnit oameni misto, curiosi, determinati sa investeasca in ei si in business-ul lor si s-a lasat cu poze, flori si cuvinte de bine pe net dupa conferinta. Si nu o spun ca sa ma laud (desi sunt mandra), o spun pentru ca desi am fost acolo ca speaker, am invatat o lectie foarte importanta in sambata aia: Nu exista bucurie mai mare decat aceea de a da mai departe ceea ce stii!

Si da, ma gandesc serios sa incep, aici, pe blog – o serie de materiale de know how, de tips & tricks, de input-uri creative…Pana atunci, va astept sa imi scrieti pe facebook. 

Citeste si: Marketingul Digital ar trebui predat in scoli! 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts