Tehnologia prin care cumperi...TIMP! - Oana Tache

Tehnologia prin care cumperi…TIMP!

They say: Time is Money! Dar daca ai putea sa cumperi timp?!

Daca ai putea sa cumperi libertate de miscare?!

Stiu cum e sa cari dupa tine in geanta in fiecare zi tot felul de nebunii!

Si-apoi sa pierzi o gramada de timp cautand laptopul, cele 2 perechi de ochelari de soare, make-up kit-ul, bateriile portabile, incarcatoarele, cerceii, cheile, portofelul, agendele, castile etc…Tot in geanta!

Si daca ti-as spune ca putem simplifica totul?! Daca am prioritiza?! Daca am putea sa le rezolvam pe toate dintr-o singura miscare?! Ca in filmele cu James Bond cand tehnologia te-ajuta sa te transformi rapid in agentul secret gata sa salveze situatia si sa se mai si distreze?!

Se poate?! Normal ca se poate!

Anul trecut la Castelul Banffy am experimentat ce inseamna contactless, iar anul asta tot cu MasterCard ma duc la #ElectricCastle! Pentru ca #mastercard e „card preferat”, iar mie-mi place sa fac alegeri #denepretuit !

Gata cu cotrobaitul non-stop prin geanta sau borseta sau portofel! Gata cu timpul pierdut la cozi la jetoane sau bar!

Vestea verii e ca anul asta putem plati direct cu bratara de festival la Electric Castle!

Cool si inovativ! Simplu si usor! MasterCard te-ajuta SA CUMPERI TIMP pentru tine si prietenii tai! Incarca-ti bratara in contul tau de pe site-ul Electric Castle:  http://bit.ly/Inregistrarebilet, folosind cardul tau MasterCard si Maestro si gata! Feel free to be…Electric!

Intra in atmosfera festivalului mai repede, fii aproape de formatia preferata, nu te opri pentru ca cu MasterCard si tehnologia contactless RFID nimic nu sta in calea chefului tau de party!

Ai bagat la cap?! Scapa de bagaje, fa-ti cont pe  www.electriccastle.ro , incarca-ti bratara (inainte sau in timpul festivalului) si bucura-te de cel mai tare eveniment muzical din Romania!

Ne vedem la castel!

Va fi… #denepretuit!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts